Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

horozum çok hırçın sakinleştirmek için ne yapmam lazım.. - 2.sayfa

Başlıktata dediğim gibi horozum çok hırçın yem vermek için,yumurta almak için bahçeye indiğimde horozum bana soluk aldırmıyor bahçede çomakla dolaşmak zorunda kalıyorum sakinleştirmek için ne yapmam lazım horozumu çok seviyorum kesmekte istemiyorum bilen abilerim kardeşlerim varsa lütfen yardım etsinler TEŞEKÜRLER.. İŞTE HOROZUMUN RESMİ.. http://yfrog.com/72aaaihj

img

hepimizevciliz

15 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

böyle tehlikeli saldırgan evcilleri hiç sevmem. ya şeyini gagalarsa nolacak? kes gitsin. daha kaliteli kanatlı besle. boşa yem verme. hiç olmazsa yavrularını satarsın. süs tavukları hint hindi vs besle. tavuk fiyatları çok ucuz. köy tavuğuna da aynı yemi veriyon.

horozunun fotosunu zar zor açabildim. beyazmış. yanında bir kırmızı horoz daha var. bence bunu kes gitsin.

birde hint horozu diye ilan vermişsin bir tane. ilanlarına baktım. verdiğin resimdeki horoz hint değil. sen hiç hint görmemişsin. memleket neresi?

baranbabos var. yazı yazmış. senden daha beter çıktı. makineden çıkan horoz tavuk ziker mi diyor. soru sormuş. lan bana kafayı yedirtecek bu yorum yazanlar ya. mantıksız insanlar.

gerçekten zorla küfür yiceksin yani sana zorlamı cevap yazdıırıyoruz kop git lan..

img

hepimizevciliz

ÖZEL MESAJ

syn:HepimizEvciliz Öncelikle tavukların yumurtladığını haber verdiğiniz için çok çok sağolun.Gerçekten çok sevindim.inşallah devamı gelir. Diğer bir konuda bazı arkadaşlarımızın hakaret niteliğinde yazdığı mesajlar benide çok çok kızdırdı.istemeyen siteye girip bizimde canımızı sıkmasın diye düşünüyorum.Bence bakacak bir hayvanınız varsa onunla çocuk gibi ilgilenmek zorundasınız.bu şart bitrkere.o yüzden en ufak bir farklı hareketini buraya yansıtıp bilgi almamız çok iyi geliyor gerçekten.hiçyoktan tecrübe sahibi oluyorsunuz değilmi?demem o ki siz böye yazanlara aldırış etmeyin.sorularınızı yazmaya devam edin.ben ve sitedeki büyük abilerim inşallah tecrübemiz doğrultusunda yardım ederiz. SAYGILAR...

img

sbt

15 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sbt gerçekten doğru söylemişsin kimseyi burda zorla yorum yazdıramayız ki öle bi isteyim asla olmadı tavuklara gelincede aslında ben bunu ilk konuma yazmıstım sen görmemiştin yorumunuda görünce haber vereyim dedim. teşekürler...

img

hepimizevciliz

ÖZEL MESAJ

birşey değil diğer mesajdada dediğim gibi elimizden geldiğince yardım etmeeye çalışırız.peki ne oldu bu sorununuza bir çözüm bulabildiniz mi?

img

sbt

ÖZEL MESAJ

dahada beter oldu artık sopayla vurmaya başladım ayaklarımı yara yaptı:d

img

hepimizevciliz

ÖZEL MESAJ

peki ne yapmayı düşünüyorsunuz.aslında dövüş horozu olarak kullanılabilir horozunuz:)gerçekten zor bir durum.bari ayrı tutunda kümesteki tavukları parçalamasın..

img

sbt

ÖZEL MESAJ