Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

tanışalım

Selamlar arkadaşlar. Ben Bursadan Mehmet uzun zamandır üyeilik için boğuşuyordum sonunda oldu. Beslediğim hayvanlar:Brahma,habeş,kıvırcık coşin,bir çift gümüş sülün,minyatür kumru,japon bıldırcın inşaallah yeni sezonda yeni türler eklemek istiyorum.

img

mehmet16

15 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hoşgeldiniz Mehmet bey,ben Aydın dan Erol Pehlivanoğlu,siteyi kurulduğundan beri az çok takip ederim kuşçuluğu bıraktığım için üye olmamıştım,ama şimdi üyeyim,çünkü yeniden başlıyorum,heyecanlı bir sezon olacağa benziyor

img

pehlivanoğlu

15 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hoşbulduk Erol bey memnun oldum bu işleri bırakmak olmuyor sadece ara veriyoruz bazen çünkü kanımızda var güzel bir hastalık bence.

img

mehmet16

ÖZEL MESAJ

a.slm. hoşgeldiniz Mehmet Bey ben izmir`den Adil. beslediğim hayvanlar; süs tavukları; zibrit-silkiye-fizan(pado)-dev brahma-cüce cochin-kıvırcık-phoenix-denizli-çin-yumurta tavukları.. su kuşları;mandarin-angıt-suna-yeşilbaş ördekler ve çin kazları(şimdilik çeşidim az) tavuzkuşu papağanlar;amazon-pakistan.. Erol Bey sizede slmlar.. soyad benzerliğimi yoksa marketler zinciri ile bi bağlantınız varmı?

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar ..Evcilseverlerin mekanına hoşgrldiniz mehmet bey.Ben Sakaryadan Numan.Güvercin ve denizli horozu besliyorum(Daha önceden çeşitli süs tavukları besliyordum). msn adresim:[email protected] .Diğer evcilsever abilerimiz ve kardeşlerimizde msn adreslerini yazarlarsa daha hızlı bi kaynaşma olacağını ümit ediyorum.herkese hayırlı akşamlar...

img

sportmen

16 yıl 7 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kim ne besliyor başlığında herkesin bilgileri vardı ama başlık gerilerde kaldı biraz.. ben başlıyım ozaman.. izmir-ayrancılar(torbalı) Adil DERİCİ 0505-6056726 [email protected]

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

Herkese selamlar arkadaşlar Adil bey maşaallah iyiki çeşidiniz azmış daha ne olsun,bu arada iyi olmadımı arkadaşlar satılık ilanlarından birbirimizi tanıyamaz olduk değilmi. [email protected]

img

mehmet16

ÖZEL MESAJ

sn gecekuşu işim marketçilik ama bahsettiğiniz zincirle alakam yok,olsaydı ilk olarak şarküteri reyonunda keklik sülün bıldırcın vs.eti ve yumurtalarını bulundururdum

img

pehlivanoğlu

15 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eskiye bakınca kümesimi bomboş görüyorum da ondan diyorum şuan için çeşidim az diye.ancak yeni yapıcağım kümeste çok güzel çeşitlerim olucak inş.. Erol bey sormamdaki amaç şu: bazen ismi herkes tarafından bilinen büyük firmaların sahipleri/yetkilileri de bizler gibi hayvankolik çıkıyor ve buda şahsımı mutlu ediyor o nedenle merak ettim sordum acaba pehlivanoğlu firmasında da bu işe ilgi duyanlar varmı diye? geçen yaz birine sülün sattım mesela,izmirde çok büyük bir firma sahibi.adam kaç yaşına gelmiş maşallah çok güzel hobi edinmiş sülün ve tavuzkuşlarını.kendide şaşırdı,karşımda bukadar genç birini beklemiyordum dedi(= insan memnun oluyor farklı alanlardan aynı hobiye sahip insanlarla tanışınca. büyükşehir belediyesi-milli eğitim bakanlığı gibi kurumlardan bile arayan oluyo..çok hoş bir durum..

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

hoşgeldin mehmet adaşım :D. bende sadece bıldırcın var yeni başladım sayılır seni ve diğer arkadaşları tecrübeli gördüğüm için bir kaç soru sormak istiyorum. bıldırcınları ben catı arasında besliyorum ve fazla güneş gormuyor lar bunun yumurtlama açısından bir etkisi olurmu? ve şu dönem de yumurta alamıyorum bu normalmi yani dönemsel mi. birde ben jumbo bıldırcın almak istiyorum ama 3-5 tane fazla değil elinde olan gönderebilecek olan varsa haber verirseniz memnun olurum. tanıştığıma mem nun oldum tekrar dan hoş geldin

img

elagenc

15 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ