Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

tanışalım - 2.sayfa

Selamlar arkadaşlar. Ben Bursadan Mehmet uzun zamandır üyeilik için boğuşuyordum sonunda oldu. Beslediğim hayvanlar:Brahma,habeş,kıvırcık coşin,bir çift gümüş sülün,minyatür kumru,japon bıldırcın inşaallah yeni sezonda yeni türler eklemek istiyorum.

img

mehmet16

15 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba arkadaşım bıldırcında çok tecrübeli değilim fakat bugüne kadar öğrendiklerimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım çatı arası soğuktan çok fazla etkilenmiyorsa günde 14-16 saat açık kalacak şekilde her kata kırmızı gece lambası koymanız faydalı olacaktır yumurta yeminizin kaliteside iyi ise uygun ısı ve ışıkta yumurtlamaya devam edeceklerdir birde haftada bir defa 1 litreye bir diş sarımsak ezerek mesela 2.5 litrlik kola şişesine 2-3 diş sarımsak ezin gece beklesin sabah hayvanlara verin daha önceden bir kaç saat susuz bırakın sabah verdiğiniz sarımsaklı suyu akşam önlerinden alıp değiştirin inşaallah memnun kalırsınız.

img

mehmet16

15 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben istanbuldan yavuz.İspenç,zibrit,japones,köy tavuğu ve bıldrıcın beslediğim türler. Msn adresim [email protected]

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben istanbuldan yavuz.İspenç,zibrit,japones,köy tavuğu ve bıldrıcın beslediğim türler. Msn adresim [email protected]

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yavuz mrh ben Adil İzmir`den.. satılık japones varmı elinde?

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm arkadaşlar..Ben Elvan Tokattan.hayvanları ve hayvan dostlarını çok seviyorum apartmanda yaşadığım için şu n bir şey besleyemiyorum ama ilk fırsatta bahçeli ev alıp inşallah kaldığım yerden devam edeceğim.Bu arada mesleğim Tapucu.Siz hayvansever arkadaşlara hayatın her alanında bilgim dahilinde yardım etmeye hazırı[email protected]

img

azeroglu

18 yıl 11 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ