Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
tanışalım - 2.sayfa
Selamlar arkadaşlar. Ben Bursadan Mehmet uzun zamandır üyeilik için boğuşuyordum sonunda oldu. Beslediğim hayvanlar:Brahma,habeş,kıvırcık coşin,bir çift gümüş sülün,minyatür kumru,japon bıldırcın inşaallah yeni sezonda yeni türler eklemek istiyorum.
Merhaba arkadaşım bıldırcında çok tecrübeli değilim fakat bugüne kadar öğrendiklerimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım çatı arası soğuktan çok fazla etkilenmiyorsa günde 14-16 saat açık kalacak şekilde her kata kırmızı gece lambası koymanız faydalı olacaktır yumurta yeminizin kaliteside iyi ise uygun ısı ve ışıkta yumurtlamaya devam edeceklerdir birde haftada bir defa 1 litreye bir diş sarımsak ezerek mesela 2.5 litrlik kola şişesine 2-3 diş sarımsak ezin gece beklesin sabah hayvanlara verin daha önceden bir kaç saat susuz bırakın sabah verdiğiniz sarımsaklı suyu akşam önlerinden alıp değiştirin inşaallah memnun kalırsınız.
Merhaba ben istanbuldan yavuz.İspenç,zibrit,japones,köy tavuğu ve bıldrıcın beslediğim türler. Msn adresim [email protected]
Merhaba ben istanbuldan yavuz.İspenç,zibrit,japones,köy tavuğu ve bıldrıcın beslediğim türler. Msn adresim [email protected]
Yavuz mrh ben Adil İzmir`den.. satılık japones varmı elinde?
Slm arkadaşlar..Ben Elvan Tokattan.hayvanları ve hayvan dostlarını çok seviyorum apartmanda yaşadığım için şu n bir şey besleyemiyorum ama ilk fırsatta bahçeli ev alıp inşallah kaldığım yerden devam edeceğim.Bu arada mesleğim Tapucu.Siz hayvansever arkadaşlara hayatın her alanında bilgim dahilinde yardım etmeye hazırı[email protected]