Ücretsiz Köpek Verenler

MİNNACIK SAFKAN ROT KIZA YUVA
ANNELERİ VE DİĞER KARDESLERİ CALINAN KIZIM TEK KALDI DAHA COK KÜCÜK ONA KUCAK ACICAK YENİ BİR AİLE ARIYOR.BENİM ÇOK FAZLA KÖPEĞİM VAR.HEPSİNE YENİ YUVALAR ARIYOR SAHİPLENDİRMEYE CALISIYORUM FAKAT BU DAHA COK KÜCÜK 27 GÜNLÜK HENÜZ TABAKTAN SÜT İÇMEYİ ÖĞRETTİM.İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel ULASSIN

Merhaba çok köpeğim var dediniz,ben amerikan cocker arıyorum acaba yavru varmı?

slm ben bakmak isterim rot yavrunuza eger nerede oldugunu benim mail adresime atarsanız daha ayrıntılı bi şekilde konusuruz 🔒 Üyelere Özel

TEKİRDAĞ-CORLUDAYIZ 🔒 Üyelere Özel TELEFONLA HERZAMAN İRTİBAT KURABİLİRSİNİZ SAFKAN ROT KIZIMI 200 LİRAYA VERİCEM.

selam ufak kızı sahıplenmek ısterım edirnenin keşan ilçesınde mustakıl bır evım var yaklasık 300 mtrekare bır bahcem var ve cevramde pek fazla ev yok sessız sakın bı yerde yasıyorum sızın anlayacagınız keşanda bulunmama ragmen bırcok ılden aldırabılırım kucuk kızı... 🔒 Üyelere Özel ılgınıze sımdıden tesekkur ederım ...

arkadaşlar bu şahıs ile kesinlikle irtibata geçmemenizi tafsiye ederim. önceki ilanlarda da rastladım bi tanesi dolandırılmış. kapora istemiş sonrada hiç bir ses çıkmamaış. ayrıca burası ücretsiz sahiplendirme yapılan bi site ki arkadaş işi ticarete dönüştürmüş. bunu diğer mesajlarınada baktım. bende bunun ya petshopu var yada bi yerlerden temin edip satıyo sürekli. burayıda ticari amaçla kullanıyo.

ÖNCELİKLE BİLİP BİLMEDEN KONUSMA NARKOZ.MADEM ORADA ÖYLE BİR YAZI OKUDUN DEVAMINIDA OKUSAYDIN OLAYIN GERCEK YÜZÜNÜ GÖRSEYDİN TEK TARAFLI DİNLEYİP OLAYI YARGILAMA HAKKINA SAHİP DEĞİLSİN.OLAY TARAFIMCA HUKUKI BOYUTA TASINDI İNCELETEBİLİRİM DOSYAYI SANA ARAMIZDAKİ UZLASMA SONUCU DÜN SİKAYETİMİ GERİ ALDIM.AYRICA PETSHOPUM BİLMEMNEYİMİN OLMASI SENİ İLGİLENDİRMEZ SENİN GİBİLER ÜCRETSİZ TOPLUYOR BU KÖPEKLERİ SONRA SIKILIP SOKAĞA ATIYOR.SIRF SENİN GİBİLERE FIRSAT VERMEMEK İÇİN BELLİ CUZİ BİR BEDEL KOYUYORUMKİ BAZI SEYLERİN KIYMETİ DEĞERİ BİLİNMESİ ACISINDAN.SENİNLE VE BU TARZ SEYLERLE BASİT İNSANCIL POLEMİKLERE GİRMEK İSTEMİYORUM.HERKES DÜSÜNCESİNİ KENDİNE SAKLASIN.SAKLAMAYAN HERKESEDE VERİLECEK CEVABIM VARDIR. YERİM YURDUM BELLİ GELSİNLER EVİMDEN TESLİM ALSINLAR BENİM KAPIM HERKESE CİDDİ GÖRÜŞLÜ KİŞİLERE SONUNA KADAR ACIKTIR.TELEFON NUMARAM YAZIYOR.ÖĞRENCİLER İCİN SÖYLÜYORUM BUNU KONTURUNUZ OLMAYABİLİR CAĞRI ATIN BEN SİZİ ARARIM HİC SORUN DEĞİL.

dostum sen köpekleri alıp sonrada sokağa attıkları için değil bu işi ticarete döktüğün için para teklif ediyosun. kimsenin evi barınak kadar geniş değildir dimi. o kadar çok cinsi bir arada barınddıramaz ki barındıran hayvansever olsa dahi. ücretsiz sahiplendirir gerekli görürse istediği zaman gider yavuru yerinde görür. sen zaten karstan isteseler köpeği para karşılığı göndericeğin belli.

ARASTIR BAKALIM NE KARSI COK YAKIN İSTANBULDAN İSTEYENLERE BİLE KARARSIZ KALIYORUM BU YKAIN CİVARIMDA OLSUNKİ YİNE BİR SORUN OLURSA EL KOYMAK ADINA AYRICA SENİNLE SACMA SAPAN LAF POLEMİKLERİNE GİRMEK İSTEMİYORUM GİT ÜCRETSİZ KÖPEKMİ ARIYCAKSIN NAPICAKSIN BİLMİYORUM.YADA KUSLARINLA BALIKLARINLA OYNA

adım numan tam bi rot hastasıyım kızınıza talıbım çok iyi bakacağıma emin olabilirsiniz düzenli olarak foto yollaya bilirim ve ücretliyse ücreti söylerseniz tel 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın