Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

HİNT TAVUKLARI SATILIK

Babaları Antalya`dan iyi fiyata doktordan geldi. Anneleri İstanbul`dan TT`ten geldi. 250`den aşağıya tavuk veren yok. Her sene 50 tane piliç kesiyorum. Gurk tavuk bazen lazım olduğu için 10 tane kendime bıraktım. 2-3 aydır yumurtluyorlar. Yemin çuvalı 30 TL. Çifti 100 TL`den yem fiyatına satılıktır. Fotoları intokoda vereceğim. Adana`dan teslim. Şevket 0537 6802756

img

necmi

18 yıl 10 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Necmi ve Şevket kardeşlerim.saf HİNT tavuğu nasıl olur 2-3 aydır yumurtlar anlayamadım.bendeki 12-15 yumurta yapınca GURK oluyor.ve yatırıyorum.yani 20 günde yatıyor.

img

denizlici

16 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Denizlici haklıdır....

img

pehlivanoğlu

15 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yav laf olsun diye sırf benim yazıma muhalefet olsun diye yazıyorsun. Arkandan gelen şakşakçın da hemen onaylamış. Daha önce de yazmıştın sen benim yazıma. Bir zikten anlamayan yazıyor hep zaten. 100 TL`lik horoz bilmem ne kadar dövmüş diye yazmıştın. Bir de ilanlarına dikkat ediyorum. Hava atman yok mu yok banka müdürüydüm zarttım zurttum diye. Ben senin götü boklu Denizlilerine yazmıyorum. Sen atlıyorsun buraya. Anlamadan atlıyorsun bir de. 2-3 ay önce yumurtlamaya başladılar. Babalarını da Antalya`dan doktor Oktay beyden aldım 1 milyara. Siz gidin köy tavuklarınızla yemleşmeye.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Hem nerden kardeş oluyoruz? Bu samimiyet nereden geliyor? Burası forum köşesi değil. İlan köşesi. Ve benim ilan verdiğim sayfam. Sizle sidik mi yarıştıracağım burada?

img

necmi

ÖZEL MESAJ

EN GICIK OLDUĞUM ŞEY. HER BOKTAN ANLADIĞINI SANAN KİŞİLER.......

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Bundan sonra benim ilanlarıma yazı yazacak olursan iyi bir küfür yiyeceksin haberin olsun. Olcayto 1. Sen 2.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

HAAAAAAA. BİR DE HER İLANA ATLIYORSUN NEDENSE. SATICI ADAM HER İLANA ATLAMAZ. NASIL SATICISIN ANLAMADIM. BİR DE ANLAMADAN OKUMADAN KAVRAMADAN YAZIYORSUN. BİR İLANA CEVAP YAZMIŞSIN. DİKKAT ETTİM. PARK HAYVANAT DİYE BİRİSİNİN İLANI. DİKKAT ETTİM. BURADA PARK HAYVANAT DİYE İLAN VEREN KİŞİ BURSADAKİ ÖMER FARUK BEY DEĞİL. SEN ÖMER FARUK BEY DİYE ADAMA CEVAP YAZMIŞSIN. ÖMER FARUK BEY BURAYA İLAN FALAN VERMİYOR. TAVUKLARI DA BIRAKMADI. SATIŞ DEVAM EDİYOR. O KİŞİ ÖMER FARUK BEY DEĞİL. ANLAMADAN SALLIYORSUN.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Şakşakçımııı?...Burası forum köşesi değil ilan köşesimiii?...İlanlarınıza yazı yazana küfür etmek miii? fazla agresifsiniz Necmi bey,ben en iyisi aradan çekileyim,sadece ilanınızla ilgileniyordum,ilk yorumun altına bir açıklama beklemiştim o kadar.

img

pehlivanoğlu

ÖZEL MESAJ

Söz ola kese savaşı---Söz ola kestire başı---Söz ola ağulu(zehirli) aşı---Yağ ile bal ede---YUNUS EMRE

img

pehlivanoğlu

ÖZEL MESAJ