Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

HİNT TAVUKLARI SATILIK - 2.sayfa

Babaları Antalya`dan iyi fiyata doktordan geldi. Anneleri İstanbul`dan TT`ten geldi. 250`den aşağıya tavuk veren yok. Her sene 50 tane piliç kesiyorum. Gurk tavuk bazen lazım olduğu için 10 tane kendime bıraktım. 2-3 aydır yumurtluyorlar. Yemin çuvalı 30 TL. Çifti 100 TL`den yem fiyatına satılıktır. Fotoları intokoda vereceğim. Adana`dan teslim. Şevket 0537 6802756

img

necmi

18 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yaşım 59. size tecrübelerimizden birşeyler söylemeye çalıştık.ama sen çok agresif yazıyorsun.sakin ol.söz gümüşse sükut altındır.unutma.Biz büyüklere saygıyı küçüklere sevgiyi öğrendik.yazımda sizi kıracak-incitecek ne var ki.iyice oku ve anla.ondan sonra yaz.size hayırlı satışlar ve bol evciller.son....

img

denizlici

16 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek cevabım var ama bir lafa bakarım lafmı diye birde lafı söyleyene adammı diye!H.MEVLANA nede güzel söylemiş uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum gerçektende denizlici arkadaş çok boş konuşuyor anlamadan her yere atılıyor.

Ben bu piliçlerin babasını Antalya`dan doktordan aldım. Ganoi yabancı Hint sitesini takip edenler kim olduğunu bilir. Horoz 1 milyara geldi. Anneleri de İstanbul`dan damızlıkçı TT`ten geldi. Adını vermek istemiyorum horozcunun. Horozdan anlayan anlar. Adımı internette verme demişti. Bu yüzden adını vermiyorum. İyi bir damızlık tavuğu 1 milyardan aşağı vermezler. Bunların annelerini 250`den almıştım. 1 milyarlık horoza damızlık çektim. Bunlar onların yavruları. NOT Ayrıca ben Türkçe-Edebiyat mezunuyum. Geyik yapmayın bana. 4 sene eğitimini aldım.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Saydım. Geçen senenin piliçleri 12 tane falan var. Bunlardan 4 tanesi gurkladı. Şu anda bir tanesi de gurk. 2 tanesi falan daha yumurtlamamış. 10-18 aylık arasındalar. Babaları yabancı kan. Anneleri yerli.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Fotoları intokoya pazar günü akşam yükleyeceğim.

img

necmi

ÖZEL MESAJ