Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

SATILIK TÜRK KANARYASI(KARA İSKETE)

ELİMDE 3 AYDAN BERİ BESLENMİŞ KAFESE OTURMUŞ ÇOK NADİR BULUNAN TÜRK KANARYASI DİGER ADIYLA KARA İSKETE BULUNMAKTADIR.BU KUŞLARI KAFES ORTAMINDA YAŞATMAK ZOR OLMASINA RAĞMEN KUŞLAR ŞU ANDA KAFESE ALIŞMIŞ VE SAĞLIKLIDIR.ÜRETİM YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BU KUŞLARI KAÇIRMASIN DERİM.ÇİFT FİYATI 150 ERKEK TEK 100 TL İRTİBAT TEL 0533 657 89 16

img

kuşcumu

16 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 çift 2 erkek kaldı.arkadaşlar meralısı kaçırmasın bu kuşlardan bulmak oldukça zor.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

telefonunuz kapalı!

img

turistömer

15 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şu an açık arayabilirsiniz.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

mail adresim [email protected] Bir çift ayırabilirmisiniz?

img

turistömer

15 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dün telefonda sizle konuşmuştuk heralde size bir takım ayırdım.hafta sonu alabilirsiniz.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

bu kuşu bayagı bilen varmış.bende arkadaşlar sayesinde bilmediğim şeyleri öğrendim.ilandaki kuşlar satıldı .kendime ayırdığım 3 çiftin 2 sinide satacağım.fiyat yine aynı 150 tl .bu kuşlar çok uysal ve kafese alışık oldukları için ister çiftin yavruları alınabilir.bu kuşlar lizard kanaryalarının atası olduğu için lizard kanaryaylada güzel yavru veriyorlarmış.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

selam kuşlar neden gelme resimlerini e meil atarmısın istınyedeyım anlaşırsak almak istıyorum kuşlar tutulmamı kafes uretımımı teşekkurler [email protected]

img

katalin

15 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iç anadolu bölgesinden geldi. telefonum var ararsan daha ayrıntılı bilgi alabilrsin.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

selamlar bana 1 erkek lazım elimde 1 tane erkek sarı renk border var takas edermisiniz saygılar.

img

murat_duyar

15 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ