Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

SATILIK TÜRK KANARYASI(KARA İSKETE) - 2.sayfa

ELİMDE 3 AYDAN BERİ BESLENMİŞ KAFESE OTURMUŞ ÇOK NADİR BULUNAN TÜRK KANARYASI DİGER ADIYLA KARA İSKETE BULUNMAKTADIR.BU KUŞLARI KAFES ORTAMINDA YAŞATMAK ZOR OLMASINA RAĞMEN KUŞLAR ŞU ANDA KAFESE ALIŞMIŞ VE SAĞLIKLIDIR.ÜRETİM YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BU KUŞLARI KAÇIRMASIN DERİM.ÇİFT FİYATI 150 ERKEK TEK 100 TL İRTİBAT TEL 0533 657 89 16

img

kuşcumu

16 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben bir çift aldım, gayet uysal ve sağlıklı kuşlar.

img

alive

15 yıl 4 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kanaryayla ilgilenmedigim için takas düşünmüyorum teşekür ederim.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

takas duşunursen konuşuruz

img

katalin

15 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

takas düşünmüyorum.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım bugün telefonla konuşduk eminönündeyim demişdim kuşu almadım ve senin söyleiğin gibi dişi bir lizart bulmak için bir arkadaşıma giddim kuşları eşe atmış yavruları var bayağı ama vermedi yavrulardan yaza görüşelim dedi siklet kıyaslaması yapdımda arkadaşım ya lizartla bu kara isketeler denk değiller?? yavru çipil yavrular bile benim bulduğum kuşun 2 katılar neyse bakalım yavru almasam bile bir türk kanaryası edinme tarafdarıyım ama buara müsait değilim çalışma saatleri yüzünden inşallah tanışmak ve alışveriş yapmak imkanımız olur size iyi günler diliyorum

img

dogusdanfanatik

15 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

haklısın türk kanaryaları lizarda göre ufak.o yüzden biraz ufak lizard bulmak lazım.bende bu konuda çok bilgili değilim ama deneyeceğim.ne zaman istersen arayabilirsin.yardımcı olmaya çalışırım.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar elime 3 çift daha sağlıklı türk kanaryası geçti.bu kuşlarda çok sağlıklı ve ötüyorlar.işgilenen arkadaşlara duyurulur.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

güncel...

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ