Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Çoğunluğun Benimle Birlikte Merak Ettiği Önemli Bir Soru ve Üzerinde Tartışma - 2.sayfa

Merhabalar, Arkadaşlar Burada Bir Konu Üzerinde Tartışacağız Konumuz gerçekten tartışma yaratacak bir soru bana göre Soru : Kaplumbağa nasıl ölür? Yemlerini Düzenli Verdiğim Halde Filtresi Isıtıcısı Kocaman Bir Akvaryumu Olduğu Halde Kaplumbağam ne olursa ölür?Ne yaparsam ölür?Ne yaparsam daha uzun yaşar?Ne yapmazsam ölmez? (Son Yazdığım 4 soru temel sorunun açılımı) Evet arkadaşlar bir de sizden ayriyetten iki isteğim var 1.si Bana mantar hastalığı olan bir kaplumbağanın kabuğunun resmini bulabilirseniz koyar mısınız ? Çünkü forumda araştırırken gördüm de çenesinde de siyah bir leke oluyormuş benimkinin kabuğunda bir problem yok ama çenesinin civarında (dudağının kenarında) çikolata yediğimizde dudağımızın kenarında çikolata kalır ya aynen onun gibi :) 2. isteğim ise şu arkadaşlar Ankara`da ve Samsun`da tanıdığınız kaplumbağalarla ilgilenecek muayene falan yapabilecek bir veteriner var mı? Ama mümkünse yakmasın kapluşumun canını :) İyi bir doktor olsun :) Arkadaşlar bana bu konularda yardımcı olun çünkü son zamanlarda içimde kötü bir his var 8 yıldır beraberim canlarımla çok bağlandık onlarla çok seviyorum onları ölümleri benim için facia olur bu saatten sonra...

img

epidemicx

15 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Gördüğüm kadarıyla ve incelemem,gözlemlerim sonucunda kaplumbağamda bir problem yok hastalık gibi ama biraz iştahsız bu bir iç hastalık gibi bir şey olabilir mi yanlız hiç durgun değil saf saf çırpınıp duruyor mutlu mutlu yüzüyor yine de konudaki sorulardan "1.si Bana mantar hastalığı olan bir kaplumbağanın kabuğunun resmini bulabilirseniz koyar mısınız ? Çünkü forumda araştırırken gördüm de çenesinde de siyah bir leke oluyormuş benimkinin kabuğunda bir problem yok ama çenesinin civarında (dudağının kenarında) çikolata yediğimizde dudağımızın kenarında çikolata kalır ya aynen onun gibi :) 2. isteğim ise şu arkadaşlar Ankara`da ve Samsun`da tanıdığınız kaplumbağalarla ilgilenecek muayene falan yapabilecek bir veteriner var mı? Ama mümkünse yakmasın kapluşumun canını :) İyi bir doktor olsun :) " bunlara cevap verebilecek var mı?

img

epidemicx

15 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Size yardımcı olmayı çok isterdim ama maalesef her iki konuda da bilgim yok. Hastalıklar ve mantar konusunda internetten bulabileceğiniz resimler ve bilgiler yol gösterici olabilir ancak. Ben de tüm bildiklerimi oradan öğrendim.

img

asegul07

15 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ