Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

2 TAKIM ALTIN LİZART

2 takım altın lizart kanaryamı yer sorunundan dolayı satıyorum.ilgilenen arkadaşlar telefondan arayabilirler.nadir bulunan bir ırktır.0535 541 05 24

fiyat ve foto?

img

mehmet0625

15 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mehmet bey her ilana fiyat foto son olur yazıyorsunuz ama bi kere alışveriş yapmadınız sanırım .....kuş alsanızda kurtulsanız artık :)

EMRE NERDESİN YOKSUN PİYASADA.

takım 300 tl

Mutasyoncu20 arkadaşım BEN FARKLI İSİMLERLE GİRİP ALDIM SATTIM KUŞU ÇOK İYİ GİBİ SÖZLERLE KENDİ KENDİMİ ÖVMÜYORUM SİTEYE ÜYE OLALI BİR KAÇ HAFTA OLDU ALDIMĞIM KUŞ SAYISI 15 İ GEÇTİ SİZDEN ALMAMIŞ OLABİLİRİM SEN RAHAT OL BİZ BU İŞİN USTASIYIZ AMA ANLAŞILAN SİZ YOLACAK KERİZ ARIYORSUNUZ :-)

img

mehmet0625

ÖZEL MESAJ

GÜNCEL..

mehmet arkadasım benim 1 tane ilanımı göster kendi kuşumu övdüğüm ....ayrıca 1 ayı geçti ben kuş ilanı vermiyorum benim satılık kuşum yok ayrıca beni bilen biliyo ustayım diyosunda daha cinsiyet ayırabilcek kadar usta olamadıgını herkes biliyo :)) benm senn gibi kerizlerle işim yokki yolacak adam arayım biz kuşun resmini koruz fiyatını yazarız alan alır almayan almaz bu iş zevk işi nese bu konuyu burda uzatmak istemiyorum .....ATA abiye ayıp olcak ilanın altına senn gibi gereksiz insanlarla atışmak için yorum yazmayım ...YOLUN ACIK OLSUN USTA KUŞÇU AMA GEREKSİZ İŞLERLE UĞRAŞMA SAYGILAR... EMRE EROL

EMRE EROLE KAPAK OLSUN AQ BEBESİ BU SİTEDE EMRE EROL KAÇ TANE FARKLI KULLANICI ADI İLE GİRDİĞİNİ HERKES BİLİYOR SEN BENİ TANIYORMUSUNDA KUŞUN DİŞİMİ ERKEKMİ OLUP OLMADIĞINI BİLMEDİĞİMİ SÖYLÜYORSUN BENİMLE NE KADARLIK AHBAPLIĞIN VARDA BÖYLE KONUŞUYORSUN BİLMEYENDE DER EMRE EROL MEHMET BEYİN ALTINDA MI YATMIŞ TA BU KADAR EMİN KONUŞUYOR BEN SENİN GİBİLERİ KÜMESE KOYAR ERKEK MELEZİ BİNDİRİR YAVRU ALIRIM SEN NE DİYORSUN ÇAKAL.

img

mehmet0625

ÖZEL MESAJ

EMRE_EROL`UN KULLANDIĞI FARKLI KULLANICI ADLARI Mutasyoncu20 Emre_Erol50 emreergin EMRE EROL İTİ BU KULLANICI ADLAARINI SEN KULLANIPTA KENDİ KENDİNİ FARKLI KULLANICI ADLARI İLE ÖVÜP MİLLETİN YANILMASINA SEBEP OLMUYORMUSUN VE SEN BAZI SİTELERDE SAKA VE DOĞA KUŞLARI YAKALAYANLARA KARŞI ÇIKIYORSUN VE YAKALAMANIN YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUN AMA SEN KENDİN YAKALAMA KUŞ SATIYORSUN SEN KENDİN YAKALAMIYORMUSUN SEN SİTE YÖNETİCİLERİNE YAKALALIK YAPIYORSUN SEN SİTE YÖNETİCİLERİNİN BİLMEM NERELERİNİ NERDEYSE YAKALACAKMIŞ GİBİ YAZILAR YAZIYORSUN KUŞ YAKALAMAYA KARŞI ÇIKIYORSUN AMA ELEŞTİRDİĞİN BOKU KENDİN YİYORSUN BAK BENİMLE UĞRAŞMA BEN KANARYA ALIRIM SATARIM BU SENİ İLGİLENDİRMEZ BEN İLANLARIN ALTINA EN SON NE OLUR FOTO GÖNDER DERİM DEMEM BU SENİ İLGİLENDİRMEZ SANA NE GİRMİŞTİDE SEN BANA LAF ATTIN SANA KİM NE YAPMIŞTIDA BANA DİYORSUN KUŞUN DAHA DİŞİMİ ERKEKMİ OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORSUN DİYORSUN SANA SON SÖZÜM KAFAMIN TASINI ATTIRMA GELİR SENİ BULURUM O ZAMAN MEHMET ABİM DEMEDİ DEME BENİM GERÇEK YAŞIMI MESLEĞİMİ BİLİYORMUSUN SENİ PİŞMAN EDERİM YUKARIDA YAZDIĞIN MESAJLAR SON OLSUN ONA GÖRE.

img

mehmet0625

ÖZEL MESAJ