Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
2 TAKIM ALTIN LİZART - 2.sayfa
2 takım altın lizart kanaryamı yer sorunundan dolayı satıyorum.ilgilenen arkadaşlar telefondan arayabilirler.nadir bulunan bir ırktır.0535 541 05 24
ulan şerefsizin evladı illa bana küfür ettircen dangalak emre_erol benm nikim diperi benim değil bunu zaten herkes bilio benim bunu kimseden sakladıgım yok ayrıca ben toptan kuş satmam 3-4 kuşum vardı geldim sattım senide s... mesleğinide sen kimsinlan aq topu 0554 869 28 53 EMRE EROL ara görüm ben senn delikanlığını bana burdan laf yapma aq cambazı
Beni herkes tanıyoda seni tanıyan hiç yok sen dünkü ezmesin seni tınlamam ben işine bak sen ...sende bigün kuşçu olursun ona buna bok atmada önüne bak paşam mesleğimi bilionmu diyoya ... valimisin :D:D
EMRE BEN SENİN ŞAHSINA SAYDIM AMA SEN HEM BANA HEMDE ANNE BABAMA SAYDIRMIŞSIN TLF NUMARANI VER ARAYACAM SENİ. AMA DOĞRU TLF NUMARANI VER MÜMKÜNSE EV TLF NUNU VER.
benim verdiğim telefon numarası doğru orda sinirle yazmısım anne baba katmak istediğim yok öle bi niyetimde olamaz verdiğim telefon numarası doğru
Sayım hehmet 0625 olur olmaz ithamlarda bulunmayın benim emre erol ile hiçbir alakam yok istanbul bostancıdayım telim 0 537 680 87 48 lütfen benim ismimi oradan çıkartın,gerçek isim ve soy ismimle girdim sakın beni o şahısla bir tutmayım tüm emreler emre erol değil.Sizden düzeltme bekliyorum
İLANI YAZDIĞIMA PİŞMAN ETTİNİZ YETER!!!BAŞKA BAŞLIKTAN YAZIN.EMRE ERGİN AYNI ARKADAŞ DEĞİL MEHMET.!!!ÖZÜR DİLE..
GÜNCEL.
yazdıklarınızı okudum neyi paylaşamadıgınızı çözemedim arkadaşlar saygılı olalım polemik hakarete ne gerek var
düzeltme emreergin İSTANBUL / KADIKÖY 42 Mesaj adlı arkadaşımızı farklı bir şahısla karıştırdım bu şahsın benle hiçbir sorunu yoktur duyurulur özür.