Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

kümesi kapatıyorum satılık hayvanlarım...

1 çift eşli mandarin (ad 250tl) 1 çift eşli angıt (ad 125tl) 1 ad dişi suna ( 150 tl) 1 ad erkek ybn yeşilbaş(25 tl) 1 ad erkek çin kazı (125 tl) 1 çift kafkas sülünü (çift 100tl) 1 çift cüce cochin (çift 40tl) 1 çift kıvırcık (çift 50tl) 1 horoz 2 tavuk pado (3ad 150tl) 1 horoz 3 tavuk denizli(3ad 175) 1 horoz 2 tavuk sussex(3ad 50tl) izmir içi elden teslim edilir.ş.dışına göndermiyorum.gelip alabilecek yada aldırabilecek olana satılıcaktır. irt:0505-6056726 Adil DERİCİ izmir-torbalı

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba kafkas sülününü alabilirim ama 80 liraya alabilirim kahramanmnaraşdayım otobüsü ben ayarlarım oto gardan gönderebilirseniz havalenizi yaparım

img

46km46

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayırlı olsun adilcim hayvanların gerçekten çok bakımlı kendi sıfında birinci sırada olan damızlık hayvanlardır inşallah değerini bilecek gerçek hobicilere giderler

img

karamann

18 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tşk ederim Özgür.hayvanlarımın hepsi,severek ve hobi olarak baktığım için gayet güzeldir.ama malum benim kümes yaşlandı artık.bakımı zorlaştı.heryer inşaat.eh hobi yapıyoruz diye hayvanları,layık olmadıkları bir ortamda da besliyemem.elimdeki her hayvanı elimden gelen en güzel şartlarda bakmak isterim ve ölede besliyorum.umarım hayvana,paradan daha fazla değer veren insanlara gider. 46km46 arkadaşım; ben yerli hayvana 150tl isteyenlerden değilim o yüzden fiyatımı makul gör lütfen 20tl için pazarlık yapmaya lüzum yok.ancan ben herzaman belirtiyorum ş.dışına hayvan göndermem.eğer hayvanı ufacık kolide saatlarce karga tulumba taşıncak otobüse vermeyi sevseydim,çok hayvan satardım şimdiye dek.herkesin bir prensibi ve hayat tarzı vardır.bende bu konuda hassasım.lütfen böle bir talepte bulunmayınız.ben bir hayvan almak istediğimde imkanım varsa gidip görüp alıyorum.imkanım yoksa almıyorum.. sağlıcakla kalın..

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

iyi günler..bursayım ben eger ki otogar a götürebilirseniz ben otobüsü ayarlarım..sussekleri almak isterim...msn [email protected]

img

lizboon

15 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pardon en son ki msjınızı şimdi okudum ve beni yazdığım msj ın bir anlamı kalmadı prensiplerinize ve tarzınıza saygı duyuyorum.bende sisin gibi ii hayvanları ii şartlarda besliyen bir kişiden temin etmeyi isteridm ama şans işte ayrı şehirlerdeyiz..saglıkçakla kalın yoksa çok isterdim siisn hayvanlarınızın layık olduğu bir yerde bende severk bakmayı..hoşçakalın

img

lizboon

15 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

adil abi ben izmirdeyim.senle sahibinden.com danda tanışıyoruz.sussexlerin yaşları kaç?bide fotolarını koyarsan.banada uyarsa sussexlere talibim.

img

nail35

15 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sussex`ler satıldı bile. yanılmıyorsam phoenix vardı sizde değilmi? duruyormu peki? resim koymadım çünkü 3-5 hayvan değil hangi birini koyucam dileyen gelip görür diye düşündüm.zaten hepsi orj yani hayvanı bilen bilir.

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

tühh kaçırdık desene.hayırlısı olsun.ewet bende phoneix vardı satıldı.

img

nail35

15 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende de çok güzel bir phoenix horoz vardı hastalandı kurtaramadım.hayvan alırken 3 kuruş ucuz veriyim diye aramam.kalitelisini 5 kuruş fazla verip alırım.okadar aradımda aldım onu ama gitti işte.

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ