Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
kümesi kapatıyorum satılık hayvanlarım... - 2.sayfa
1 çift eşli mandarin (ad 250tl) 1 çift eşli angıt (ad 125tl) 1 ad dişi suna ( 150 tl) 1 ad erkek ybn yeşilbaş(25 tl) 1 ad erkek çin kazı (125 tl) 1 çift kafkas sülünü (çift 100tl) 1 çift cüce cochin (çift 40tl) 1 çift kıvırcık (çift 50tl) 1 horoz 2 tavuk pado (3ad 150tl) 1 horoz 3 tavuk denizli(3ad 175) 1 horoz 2 tavuk sussex(3ad 50tl) izmir içi elden teslim edilir.ş.dışına göndermiyorum.gelip alabilecek yada aldırabilecek olana satılıcaktır. irt:0505-6056726 Adil DERİCİ izmir-torbalı
öleceği warmış kader kısmet işte bunlarda.yeni bir televizyon alırsın garantisi 2 yıl olur.2.yılını doldurur doldurmaz bozulur.en iyisi ALLAHtan hayırlısıysa benim olsun demek.
ben canlının ölümüne üzülmem zaten.yaşayan her canlı ölümlüdür.nasıl üreyip çoğalıyosa ölücekte elbette ama benim derdim benden kaynaklanan bir hata-ihmal-yanlıştan ötürü ölmesin.ölüm nedenini biliyorsam benim için sorun yok.üzerime düşen tedbiri alır gerisini oluruna bırakırım ama neden öldüğünü bilmiyosam o zaman başım biraz ağrır(=