Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

1 yada 2 Adet Dişi zibrit arıyorum

Öncelikle selam Arkadaşlar zibritçi adını aldığıma bakmayın , sadece 2 Altın horozum var ama bu hayvanları çok sevdim ve 1 yada 2 Altın dişi arıyorum., elinde gümüş yada sarısı olan varsa birrer çift onlardanda alabilirim fotoğraf ekleyebilir ve ücretini yazarsananız memnun olurum Ben İstanbuldayım baska sehirlerdende eşe dosta aldırabilirim ama en azından fotoğrafını görmek istiyorum saygı ve selamlarımla

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilgilenen arkadaslar telefon numarası bırakabilir yada bu numaradan ( 0 554 723 12 34 ) beni arayabilirler teşekkürler

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşım ismini belirmemişsin bende trakyalıyım ve elimde 2 dişi zibritim var banada erkek lazım benim erkek öldü dişiler yumurtluyo ama üretme şansım yok eğer erkeğin birini gönderirisen daha sonra ben sana bir dişiyle birlikte iade ederim cevabını bekliyorum yada istersen başka türlelrle takasda yapabiliriz brahma dev koşin cüce koşin foniks gibi sana telimi veriyim 0 543 953 0562 hoşçakal.

img

rifatbayraktar

18 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Rıfat sen nerelerdesin yahu arıyom ulaşamıyom netede girmiyon msnde de yoksun yaşıyomusun(= zibritçi arkadaşım bende de var 1 horoz 2 tavuk gümüş zibrit.şuan 12ad yumutasıda var yanında.yerim izmirde.1 çift altın zibritim de var ancak onu bir dosta hediye ediceğim için satmıyorum.ancak dişisinde sorun var.ona 1-2 ad dişi arıyorum.elinde olan varsa almak isterim.. eklerseniz resimlerini gönderirim. [email protected] 0505-6056726 Adil DERİCİ buarada Rıfat bende 4821 ile biten bi numaran var duruyomu? bu yazdığın yeni numaranmı?

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Zibritçi karden bende 4 aylık altın zibrit tavuk palazı var msn ekle ordan görüşelim. [email protected]

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yavuz Zibritçi benim bir tanıdığım ona yardımcı olursan sevinirim evi bana yakın istersen aydınla yolla bana hayvanı.

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ÖMER KARDESİM Teşekkürler Yavuz Bey`le anlastık tavuğu aldım perşembeye kadar müsait değilmiş perşembe gidip alacam

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

İlgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim Limon arkadasdan aldım bir dişi bana zaman ayırdığı için tekrar teşekkür ederim kendisine selamlar Arkadaşlar şimdi sari ve gümüş çiftler arıyorum

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

Hayrını gör abi.İnşallah bol bol yavru alırsın.

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkür ederim kardeşim inşallah Arkadaşlar ayrıca yumurtasınıda arıyorum elinde satılık yumurtası olan lütfen irtibata gecsin saygılar selamlar

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ