Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

1 yada 2 Adet Dişi zibrit arıyorum - 2.sayfa

Öncelikle selam Arkadaşlar zibritçi adını aldığıma bakmayın , sadece 2 Altın horozum var ama bu hayvanları çok sevdim ve 1 yada 2 Altın dişi arıyorum., elinde gümüş yada sarısı olan varsa birrer çift onlardanda alabilirim fotoğraf ekleyebilir ve ücretini yazarsananız memnun olurum Ben İstanbuldayım baska sehirlerdende eşe dosta aldırabilirim ama en azından fotoğrafını görmek istiyorum saygı ve selamlarımla

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam arkadaşlar öncelikle adil arkadaşım telefon numaram aynı hiç değişmedi ararsan görüşürüz ömercim sen nasılsın benim zibrit horoz olacak inşallah dişiler durmadan yumurtluyo erkeksiz bu arada zibritçi rumuzlu arkadaşım seninlede geçen görüşmüştük dişi işini hallettin heralde olmazsa dişinin birini veririm ömer bana gelmişti bi ara atlar gelirsiniz yine hem yüzyüze tanışmış oluruz bu arada yavuz arkadaşım sen nasılsın seni ekledim bi ara görüşelim yalan dünyada en güzel şey dostlulardır gerisi yalan şu üç kuruşluk dünyada insanların birbirine yardımcı olması kadar güzel bişey varmı yani herşeyin bi bedeli vardır belki ama gerçek arkadaşlığın ve dostluğun yerini hiç bişey tutmaz bu gün bende yarın sende olur yani bazı arkadaşların dostluğu fırsatçılığa döndürmesi beni hayrete düşürüyo bu ne ya bi zibrit 100 lira olurmu arkadaşlar herkese çok selam kalın sağlıcakla .

img

rifatbayraktar

18 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Rifat dostum yerden göğe kadar haklısın inşallah bir fırsat bulursak yine geliriz yanına kal sağlıcakla.

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler Rıfat Bey teklifinizi bir horozla değerlendireceğim :) teşekkürler inşallah bir gün yüz yüzede tanışırız dediğiniz gibi, bir hafta sonu körfezde, bir hafta sonu trakyada olacağım gelişimi yada gelişimizi telle bildiririz saygılar selamlar

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ

mrb elim elde yapılmış kuluçka makinası var yumurtaların hepsinde civciv oluşuyor çıkacakları günlerde içinde kuruyup kalıyorlar veya yumurtayı çıtlatıp deliyor fakat çıkamıyorlar yardımcı olabilirmisiniz ne yapmalıyım

img

seyhanbelçin

15 yıl 1 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım makinanın nem sorunu var, ya makinan nem kacırıyor yada cok aç kapa yapıyorsunuz ondan nem kaybediyor size tavsiyem makinanızı önce bi elden gecirin nem kacıp kacmadıgından emin olun cıkım günleri mümkün oldugu kadar az acın makinayı cıkım tamamen bitince acmanızı tavsiye ederim korkmayın cıkan civcivler 2 gün ac susuz durabilir en azından bir gün bekleyin tüm cıkım bitince alın civcivlerinizi bide cıkım zamanı yumurtaların üstüne su sprey yapın , sprey yapacagınız suyu daha önce makinanıza koyun ideal sıcaklıga ulaşsın ( bu su icinde size tavsiye bir kasık sirke ilave edin güzelce karıstırın )

img

zibritçi

ÖZEL MESAJ