Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

LÜTFEN HERKEZ OKUSUN MESAJ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOZ

ÖNCELİKLE MERABALAR HERKEZE BU SİTEYE ANA BACI BU GİBİ KELİMELER YAKIŞMIYO HERKES KENDİNİ BİLEN VE SAYGISINI AŞMAYAN İNSAN OLMAYA DAVET EDİYORUM VE LÜTFEN BEN SAYGI DUYDUGUM BİR BÜYÜĞÜMLE BU SİTEYE GİRDİM BAKIYOMKI BURASI ARTIK KUŞ MEZATI DEYİL KADIN MEZATI GİBİ OLMUŞ TERBİYEMİ AŞARAK VE UTANARAK SÖYLÜYORUMKİ İNSANLAR BİR KUŞ İÇİN BU KADAR TERBİYESİZLİK YAPAMAZ BEYLER BİR SORUNU OLAN VARSA ARASINDA ÇÖZSÜN BURDAN SAYIN YÖNETİCİYE SESLENİYORUM BU NEDİR BU AMAÇ NEDİR BELKİ KÖTÜ AMAÇLI İNSAN OLABİLİR ARAMIZDA İNSAN BU HATA YAPABLİR YOK DOMUZ YOK ANANI YOLLA MELEZ YAPICAM CİDDEN CESARETİ OLAN VARSA GİDER İŞİNİ ÇÖZER GELİR KARŞILIKLI ÖZÜR OLUR YADA TEK TARAFLI OLUR TEL NUMARSI ARA ÇÖZEYİM YOK SAYGISIZLIK YAPMAYIN BİDE BU DÜŞÜNÜN ELİ ÖPÜLESİ ANALARIMIZ BİR KUŞTAN YADA BİRKAÇ KUŞTAN DAHAMI DEYERLİ SORUYORUM MEHMET BEY SAYIN OSMAN BEY EMRE EROL KARDES BU YAKIŞIYOMU ANNNENİZİN AKŞAM YÜÜZNE BAKINCA BU KÜFÜRLERDEN SONRA NEYİ HAK ETTİĞİ İÇİN KÜFÜR YİYO DÜŞÜN DÜNÜZMÜ NAMUS İÇİN ADAM VURUSUNUZ BU ÜLKEDE AMA BİR SAKA İÇİN ANANIZI ADINI ALMAK YADA BİR BAŞKASINA LAF ATMAK N EKADAR DOĞRU SAYIN SİTE YÖNETİMİNE SESLENİYORUM LÜTFEN BEN BU SİTEDE İNSANLAR BİRBİRİNE KÜFÜR VE AĞIZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER SARFEDİYOSA BURDAKİ YANLIŞI DÜZELTMENİZİ RİCA EDİYORUM ŞU SON SÖZÜM BİRDAH BURDAHA BİR ŞEKİLDE KÜFÜR YAZAN İNSANA ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM HERBİ TUŞA BASIPTA KÜFÜR VE KÜFÜR İÇEREN KELİMELER KENDİ AİLESİ İÇİN OLACAK VE ONAYLIYAN VARSA MSJ ATSIN TEŞEKKÜRLER

img

erdalesmer

15 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SİZE SONUNA KADAR KATILIYORUM BEN ŞU ANDAN İTİBAREN KÜFÜR YAZMAYACAM AMA YAZANDA OLURSA SİZİNDE BANA DESTEK VERMENİZİ BEKLİYORUM. BU SAATTEN SONRA KÜFÜRLÜ YAZILAR YAZAN OLURSA SİZE HAVALE EDECEM.

img

mehmet0625

15 yıl 5 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SAYIN MEHMET ABİ İNAN EŞİMLE OKUDUK YERİN DİBİNE GRDİM SAGOLASIN BANA DEDIKI BİZEDE BÖLE YAZARLAR YAZMA DAYANAMADIM

img

erdalesmer

ÖZEL MESAJ

bak kardeşim dediğim gibi bende yazmak istemem ben öğretmen bir insanım ama insanın bir sınırı var durup dururken bir çocuk babası yaşındaki bana küfürler yazdı bende belli bir yere kadar dayandım ondan sonra baktım kimseden tepki gelmedi bende patladım emre erol denen şahsın sataştığı ve farklı kullanıcı adları verdiği linkleri diğer başlıklarda vermişler adam dedesi yaşındakilere bile sayıp sayıştırıyor. terbiyesizliğin bini beş para.

img

mehmet0625

ÖZEL MESAJ

Erdal bey sonuna kadar haklısın bu kadar kalitesizlik olmaz.Site yönetimide hiçmi görmüyor at böyle yapanları kardeşim...

img

plate77

15 yıl 4 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes 10 numara yazı yazmıssın ellerine saglık

img

wakitsiz

16 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

YETER ARTIK .....BU SİTEDE İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE SEVİYESİZ YAZILAR GÖRMEYİZ... SEVGİ VE SAYGILARIMLA FERUDUN / SAMSUN

img

ferudun

16 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erdal abi sen beni cok iyi tanıyosun biliosun kimseye böle konusmamda dolandırıcılık flnda asla yapmam ama adamlar 2-3 nick açarak adam karalamaya çalışıyolar artık umrumda değil engin abide gerekeni sölemiş kimseye cvp yazmıcam bizi bilen biliyo abi rahatsızlık verdiğim için herkesten ö.dilerm Saygılar...

emre erol böyle özür dilersin işte tükürdüklerini böyle yalatırlar adama seni... halen terk etmedinmi siteyi.

img

mehmet0625

ÖZEL MESAJ

mehmet sizde olayı uzatmayın ben emreyi tanıyom konuştum ama sizde ileri gtmeyin sizde özür dileyin ve terbiyesızleşmeyelim özür dilemek erdimlikse onu kabuletmekte bir üstünlüktür bunu bilin konuyu uzatmayın sizde bende bir başkasıda haytta hata yapmış olabilir bu arad sizde diyer arkdaşların yazılarıa bakarsnız bırazdaha ince düşünür yazılarınıza dıkkat edrsınız laf atmayalım ortaya yeter lütfen özür diledi tükürdüğünü yalakm deyil onurlu 1 insan gibi davrandı belkı aynı haretkleri diyer kişilerdende bekliyoruz saygılar

img

erdalesmer

ÖZEL MESAJ