Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
LÜTFEN HERKEZ OKUSUN MESAJ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOZ - 2.sayfa
ÖNCELİKLE MERABALAR HERKEZE BU SİTEYE ANA BACI BU GİBİ KELİMELER YAKIŞMIYO HERKES KENDİNİ BİLEN VE SAYGISINI AŞMAYAN İNSAN OLMAYA DAVET EDİYORUM VE LÜTFEN BEN SAYGI DUYDUGUM BİR BÜYÜĞÜMLE BU SİTEYE GİRDİM BAKIYOMKI BURASI ARTIK KUŞ MEZATI DEYİL KADIN MEZATI GİBİ OLMUŞ TERBİYEMİ AŞARAK VE UTANARAK SÖYLÜYORUMKİ İNSANLAR BİR KUŞ İÇİN BU KADAR TERBİYESİZLİK YAPAMAZ BEYLER BİR SORUNU OLAN VARSA ARASINDA ÇÖZSÜN BURDAN SAYIN YÖNETİCİYE SESLENİYORUM BU NEDİR BU AMAÇ NEDİR BELKİ KÖTÜ AMAÇLI İNSAN OLABİLİR ARAMIZDA İNSAN BU HATA YAPABLİR YOK DOMUZ YOK ANANI YOLLA MELEZ YAPICAM CİDDEN CESARETİ OLAN VARSA GİDER İŞİNİ ÇÖZER GELİR KARŞILIKLI ÖZÜR OLUR YADA TEK TARAFLI OLUR TEL NUMARSI ARA ÇÖZEYİM YOK SAYGISIZLIK YAPMAYIN BİDE BU DÜŞÜNÜN ELİ ÖPÜLESİ ANALARIMIZ BİR KUŞTAN YADA BİRKAÇ KUŞTAN DAHAMI DEYERLİ SORUYORUM MEHMET BEY SAYIN OSMAN BEY EMRE EROL KARDES BU YAKIŞIYOMU ANNNENİZİN AKŞAM YÜÜZNE BAKINCA BU KÜFÜRLERDEN SONRA NEYİ HAK ETTİĞİ İÇİN KÜFÜR YİYO DÜŞÜN DÜNÜZMÜ NAMUS İÇİN ADAM VURUSUNUZ BU ÜLKEDE AMA BİR SAKA İÇİN ANANIZI ADINI ALMAK YADA BİR BAŞKASINA LAF ATMAK N EKADAR DOĞRU SAYIN SİTE YÖNETİMİNE SESLENİYORUM LÜTFEN BEN BU SİTEDE İNSANLAR BİRBİRİNE KÜFÜR VE AĞIZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER SARFEDİYOSA BURDAKİ YANLIŞI DÜZELTMENİZİ RİCA EDİYORUM ŞU SON SÖZÜM BİRDAH BURDAHA BİR ŞEKİLDE KÜFÜR YAZAN İNSANA ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM HERBİ TUŞA BASIPTA KÜFÜR VE KÜFÜR İÇEREN KELİMELER KENDİ AİLESİ İÇİN OLACAK VE ONAYLIYAN VARSA MSJ ATSIN TEŞEKKÜRLER
bu özürü senden dilemedğimi anlayamıcak kadar zeka sahibi değilsin heralde sana sölediğim herşey hala geçerli ben bunların okuyanlardan ö.dilerm senn gibi hanzolardan deil engin kengerde abimizde yazdı yazacağını ayrıca bi hatamda yok dolandırıcılığımda hala ispatlayamadın bekliorum FISS çıktıı :))
Aylardır bu siteye misafir olarak giriyorum; akademisyenim, hem de Veteriner Hekimim ve en az sizler kadar bu kuşları seviyorum. Herşey kitaplardan öğrenildiği gibi değildir muhakkak ve ben sizlerin paylaştıklarından birşeyler özümsemeye çalışırken bir bakıyorum ki durum nerelere geliyor, hemen üye olup birşeyler yazma ihtiyacı duyuyorum belki haddim olmayarak... Bu paylaşım ortamında sanırım hatırlatacak asıl tek bir şey var; ister maddi kazancınız olsun ister olmasın sevgi duymaksızın yapılacak birşey değil kuş bakmak, hele ki saka, kanarya... Severek yaptığınıza inandığım ve bizlerin de bu denli sevdiği bir uğraşı kirletmeyin lütfen, hele ki kirletilmeyen çok az şey kalmışken. Saygı ve sevgilerimle...
SAYIN ERDALESMER BAKIN KÜÇÜK VELETİN YAPTIĞINA BU BAŞLIK ALTINDA MASUM ROLÜ YAPIYOR BAŞKA BAŞLIKLAR ALTINDA ANA AVRAT DÜZ GİDİYOR ŞİMDİ BEN BUNUN ANASINI BACISINI NE YAPAYIM SEN SÖYLE.BU ANNESİNİN BAŞKA YERİNDEN FIRLAMIŞ OLMALI.
KÜÇÜK VELET= EMRE EROL DENEN HIRSIZ YANİ MUTASYON20 VE EMRE_EROL50 NİCKLİ PİSLİK.
HepsilEvcil.com paylaşım platformudur. Her ne asebeple olsun hiç kimse bir diğerini AŞAĞILAYAMAZ HAKARET EDEMEZ ! Ticari hiçbir beklentisi olmadan 2001 yılından beri BÜYÜK EMEKLERLE hayvanseverlere seviyeli bir ortam sağlamaya çalışan hepsievcil.com u sahiplenmeyip bu platforma gerekli özeni göstermeyen üyelerin üyelikleri iptal edilmektedir. Çözülemeyecek durumdaki anlaşmazlıklarınızı T.C. yargı organlarına taşıyınız. Talep durumuda site üyelerinin güvenlik kayıtları detayları ile savcılık makamlarına açılmaktadır. HepsiEvcil.com
bu olayların tek sorumlusu sitedir.forum yöneticileri mesajları önce kendileri okuyup sonra yayınlasa ve küfür yazanları üyeliklerini iptal edip üye olanlarada ulaşabilecekleri cep ve msn adresi şart koşulsa böyle nahoş olaylar yaşanmaz.kim yazarsada yargı yolu açılır.burada insan yazıyor herşeyi enter dediginde herkes okuyor.kaliteli seviyeli sitelerde bu yoktur.başka sitede böyle birşey bulamazsınız.saygılar.