Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
AYRI SAYFADA İLAN AÇMAKTANSA TEK SAYFAMDA FOTOĞRAFLARI YÜKLÜYORUM VE AYNI SAYFADA YAZIYORUM. FIRSAT BULDUKÇA FOTO YÜKLEYECEĞİM. SELAMLAR. KUŞÇU ŞEVKET. ADANA 0537 6802756 AKŞAM 21.00`DEN SONRA ARAYIN.......
DAMIZLIK FAZLALIĞIM DA VAR. TAKAS YAPILIR. ŞEVKET ADANA 0537 6802756
Birader öncelikle tesekkür ederim mesaj kirliliğine neden olmadığın icin aynı kişilerin aynı konuda mesajları var hayvanların cok güzel bereketli bir yıl dilerim hoscakal
Tşk. Şevket bizim abi oluyor. Ben kardeşiyim. Adana dışındayım. Telefonla söylüyor. İlanlarını ben yazıyorum. Tek sayfada fotoğrafları toplamak daha iyi. Herkes böyle yapmalı. Size de bol evciller.
Süs tavuğu ve Hinti olanlarla irtibata geçelim. En az 7-8 şehirdeki hayvanseverlerle bağlantım var. Tanışalım. Adana kuş pazarında işi olanlarla tanışalım. 0537 6802756 Kuşçu Şevket.
hintleri bilemem ama diğerlerinin çogu kırma abim kusura bakma doğruya doğru her doğru her yerde söylenmez ama bu doğrunun yeri ve zamanı burası
Ede. Kırma dediğin hayvanları geçen hafta G.Antep`ten gelenler aldı 20 tane. Demek ki sen daha iyi biliyon onlar bilmiyor bu işi.......
Bursa Parka Hayvancılık`tan aldıklarımız vardı. 60 tane büyük damızlığı Hatay`a verdik gürültü yapıyorlar diye. Orda cinler ve kıvırcıklar var onları mı kastettin bilmiyorum kırma diye. Kıvırcıklar Muğla`dan geldiler 3 ay önce. Olabilir. Ha bunların yanında ayrıca iyi oku alttaki yazıyı. Sen yazdın diye ben de cevap yazayım bari. İstanbul`a, Kayseri`ye, Elbistan`a,, Aksaray`a Mardin`, Ş.Urfa`ya verdiklerimizi de yazayım burada tam olsun. Sen oku diye yazdım. Alan kişilerin telefonunu da istersen veririm tek tek ararsın almışlar mı almamışlar mı diye. Salladığımı sananlar olabilir. Ne de olsa buradakiler amatör besleyici. İntokoda da ilanlar var. Çoğunluğu intokodan arıyor zaten. Bu sitedekiler biraz amatör besleyici. Normaldir. ÖNEMLİ NOT....... Alacak kişi ilana yazı yazmaz zaten. Direk telefon eder arar. Yolla diye.
Hintlere zaten bir şey diyemezsin. Babaları Antalya`dan doktordan geldi. Doktorun adını vermeme gerek yok. GANOİ hint horoz sitesini açar bakarsın doktor kim diye. Bir de sizin süs tavuklarını görelim bakalım sizinkiler nasıl?