Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

SÜS TAVUKLARI VE HİNTLER....... - 7.sayfa

img

şevket01

15 yıl 4 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

polemiğe luzum yok bu kadar tepki vermenizede tepkiden de zaten anlaşılıyor ben görüşümü söyledim ayrıca bende california ve bob white bıldırcınından başka bir şey yok onlarıda kırması olmuyorda ondan besliyorum

img

46km46

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şevket abimiz kral adamdır herzaman görüşürüz telde eğer dostsan 46km46 telefon açıp söylersin düşünceni herkesle paylaşmassın tepki ölçmek için..bence dostça yaklaş şevket abiyi tanıdığında nekadar dost canlısı olduğunu göreceksin...istanbuldan selamlar

img

tavukcu

16 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben 2 aydır Adana dışındayım. Adana`da hangi hayvanlar kaldı bilmiyorum.......

img

necmi

18 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Şevket`te çok tavuk vardı. Ben Hint horozuna meraklandım. Hint damızlıkları getirdim. Süs tavukları çok geveze diye toptan zararına Hatay`a verdik. Bursa Park Hayvancılık`tan almıştık. Birkaç tür kalmıştı elinde. Muğla Milas`tan da geldi birkaç damızlık süs tavuğu. Fotograftaki Kıvırcıklar ve Habeşler falan Muğla Milas`tan İngilizce Öğretmeninden gelmişti mesela. Tabi ki Park Hayvancılık`ın malları daha orijinal. Sezonda birkaç damızlık alıcam inşallah Bursa Park`tan. Yeni türler gelmiş. Süs tavuğu sevenlerle değiş tokuş yaparız.......

img

necmi

18 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ