Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

Yavru Saka arıyorum.

Yavru saka yada eşe hazır dişi saka arıyorum.antalyaya gönderilme imkanı varsa görüşelim.5323179590 tşk.

img

elsafar07

15 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

nedir şu kuşların insanoglundan çektigi.acemiyim diye bagırıyosun.kuşlar dogada daha yeni yeni eş tutuyor ne yavru sakası.olmadı dişi saka arıyosun.ne alaka.kendin yavru alacaksın bu mevsimde sana dişi verecekler. ÖPÜN böyle acemileri üstadlar..

img

ventum35

17 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın üstad`lar bilip bilmeden her şeye burnunu sokanlarıda öpün..

img

elsafar07

15 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu mevsimde yavru olmaz yeni yumurtalamaya başlıyo zaten kuşlar ayrıca kimse yavru aldığı d dişiyide şu zamandada sana vermez kuştan pek hayır gelceğini sanmam bu zamanda aradığın kuşları bulamazsın en erken 1 ay önce alman lazımdı SAYGILAR...

img

kingmajor

15 yıl 1 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar burası Antalya. Antalya`da yavru sakalar çıktı ve uçmaya başladı.Ayrıca arkadaşımız kafes üretimi yavru sakayıda kastetmiş olabilir.Dişi sakayıda değerini verdikten sonra satacak birileri herzaman bulunur.Lütfen ortamı hemen germeyelim.

img

erdemvet

15 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ERDEM BEY SİZİNLE TELEFONA GORUSMEK ISTERIM TELINI BIRAKIRSANIZ ARARIM SIZİ...

img

abdullahsahin

17 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erdem abi haklısın ama ben ortamı germek için söylemedim sadece gerçekleri dile getirmek istedim kimse alınıp gücenmesin ama ilanda görüyorum eş tutmuş sakalar 100 tl kardesm eş tutmuş kuşu kim nie versin sana versede nie 100 tl ye versin zaten kafeste cıkma yavru bilezikli yavru 150 -200 tl adam aptalmıda sana 100 tlye eş tutmuş saka vercek adam böyle ilan veriyo (sayın elsafar07 sizi kastetmiyorum yanlış anlaşılma olmasın) bu ilanı gören acemide hemen atlıyo allah eş saka bulduk diye alıyo kuşları arkası fısss şu zamanda dişi aramak kesinlikle akıl işi değil bu zamanda kuş alınmaz yada herkes aynıdır demiyorum mesela sevgili ertuğrul abimiz var kendisi kümes boşaltıyor satıyo kuşların onun kuşlarına kesinlikle kötü veya eş değil diyemem çünkü tanıyorum kendisini çoğu abimizde tanıyor onun için şu zamanda herkesten kuş alınmaz hele hele dişi kesinlikle almamaya gayret edin benimki bir tavsiye yok kardesm ben alırım diyosanız buyrun alın kaç kiişi yavru alcak hep beraber görelim benim 11 çift sakam var şuan bir çift yumurtada dğerlerinede önümüzdeki hafta yuva takcam inşallah..... bana çiftine 1 milyarda verseniz vermem değeri ondan fazlamı diye soracak olursanız belki fazla belki onun yarısı bile etmez o kişiden kişiye değişir ama ben değerini bir kenara koydum harcadığım emeğe değmiyo nie derseniz saka x saka inanın öle kolay bişey deil bunu üstadlar yapabilir die bir kaidede yok ama hem bilgi hem uygun kuşlar hemde şans olmazsa olmaz 3 nün de sizde olması gerekir uygun dişi dediğim ya kafes üretimi yada yıllanmış dişiler olması gerekir ayrıca yavru alınacak dişide erkekte sizden kesinlikle korkmamalı kanaryadan daha yakın olmalıki yavru alabilesiniz yazdıklarım benim görüşümdür İNŞ HERKES GÜZEL VE BOL YAVRULU BİR SEZON GEÇİRİR .... SAYGILAR... EMRE EROL

img

kingmajor

15 yıl 1 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar.emre kardeşim gayet güzel açıklamış.erdem kardeşimde diyor ki burası antalya burada yavru sakalar çıktı.ilanda antalyaya gönderme imkanı olan arasın diyor o zaman antalyadan baksın kaldı ki antalyada yemden kesilen çipil yok şu anda antalyayı biliyorum.farzedelim ki var yemden yeni ayrılmış o yavru kafeste asla yaşamaz.bunun bilip bilinmiycek bir durum yok.herkes öpecegini bilir. FORUM YÖNETİCİSİNE NOT:DOGADAN YAKALAMA KUŞLARIN SATIŞI YASAK İLANLAR SİLİNİR DİYORSUNUZ.ACEMİ KUŞLAR HAKKINDA EN KÜÇÜK BİLGİSİ OLMAYAN KİŞİLER İLANLA YAVRU SAKA ARIYOR BU MEVSİMDE.İLAN KURALLARINA DİKKAT ETMEDİGİNİZ TAKDİRDE TARIM VE ORMAN BAKANLIGINA GEREKLİ ŞİKAYETLER YAPILACAK. EFE ÖZTÜRK 05325184315 TELEFONUM

img

ventum35

17 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın erdem bey ve sayın king majör(ismini bilmiyorum kusura bakma) anlayışınız için tşk ederim. Ben geçmişte uzun bir süre saka besledim ve yavrular aldım.bir süredirde işim gereği zaman ayıramadığımdan uğraşmıyorum.erdem beyin dediği gibi burda yavrular uçmaya başladılar.(+kafes)şu sıralar iyi bir dişi bulmak zor..arayışım kendim için değil bir dostum için...ki ben ventum35 in düşündüğü gibi biri olsam burda vakit harcamaz çoktan doğadan hallederdim işimi...

img

elsafar07

15 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kingmajor arkadaşım yaklaşımın için tebrik ederim.Bazı arkadaşlar gibi lafı tersinden anlamamışsın.Dediklerin doğru Bende saka üretimi yapıyorum. 3 Çift mutasyon 4 Çiftte normal saka çiftim var. Şu an 5 tane saka yavrum var. 2 Çiftte Türkmen sakam var.(Bunlar bileziksizdir vede İran`dan gelmiştir Türkiyede üreten arkadaş bulamadığımn için) Doğadada saka yavrularını gördüğüm için o cevabı yazdım.Kesinlikle yakalamadan bahsetmedim.Dişi saka içinse elbet ihtiyacı olupta iyi bir sakayı satacak yada değerinin üstünde parayı verince elindeki kuşu satacak arkadaşta bulunacaktır;ben o maksatla yazdım. Arkadaşlar lütfen biribirimizi karalama ile tehdit ile biryerlere varamayız. Bilgilerimizi varsa elimizdeki bilezikli üretim kuşlarımızı paylaşırsak hepimiz başarılı oluruz. Yakalama kuşla üretimin neredeyse imkansız olduğuna inanan birisi olarak arkadaşlara yapmayın diyorum.(Tehditle bırakılacağını inanmıyorum)Paylaşımla elimizdeki kuşların sayısını artırırsak o zaman yakalama işi biter diye düşünüyorum. Benim bilmediğimi ,eksik bildiğimi düşünüyorsanız efendice yazın ,düzeltin anlarım. Paylaşım için Numaram 0533 4430773

img

erdemvet

15 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ