Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

Yavru Saka arıyorum. - 2.sayfa

Yavru saka yada eşe hazır dişi saka arıyorum.antalyaya gönderilme imkanı varsa görüşelim.5323179590 tşk.

img

elsafar07

15 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erdem bey merhaba kafeste cıkan saka yavrularınızdan bir cifte talib olabilirim eger düşünürseniz iyi günler

img

orhan_34

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Orhan-34 arkadaşım tabiki üretimlerimi sizinle paylaşırım. Ancak ilk yavrularımı başka bir arkadaşıma söz verdim. eğer numaramı kaydederseniz 1 ay sonra yumurtadan çıkacak olan sakalarım yeme düşünce verebilirim. İyi günler

img

erdemvet

15 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erdem bey sevinirim bekliycem sağolun

img

orhan_34

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam.mizacım geregi biraz sert olmuş olabilir tepkim.özür dilerim.elsafar07 ve erdem kardeşin efendiliginden şüphem yok.sadece şudur korkum.böyle ilanlar çıktıgında okuyanlar 5-10liraya çipil satmak için ava çıkıyor.tek seferde 10000-15000saka yakalanıp 1-2liraya italyana satıldıgını biliyoruz.bunları önlemek içindi çıkışım.herkese bol yavrulu sezon dilerim.(kafes üretimi saka yada kanarya için)

img

ventum35

17 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

özür dilemekte bir seviye göstergesidir, mehmet efe kardeşimiz aslında kötü birisi değil kendisi assubay belki mizacı belki başka sebeplerden biraz sert tavırlı ama aslında kötü değil.=)

img

ahmethoca

15 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

assubay kardes italyan dediğin kişi bayrampasada mı ikamet ediyor oyle birini tanıyorum sanki italyan veya ingiliz lakablı hatta kendi yakalama kusa bilezik bile takıyormus

kaçak yolla italyaya satılıyor sanıyorum.

img

ahmethoca

ÖZEL MESAJ

ahmet hoca benim seviyem bellidir.tanıyan herkes bilir.kötü biri degil demişsin bak iyiyle kötüyü ayır edebiliyorsun.sende fotograf hırsızlıgı yapmasan sattıgın kendi kuşlarının fotolarını yayınlasan,toys r as dan 12tl aldıgın 10000tane boncugu kanarya renk bilezigi diye 100tanesi 20liraya 5lirada posta ücreti alarak satıp acemi arkadaşları kandırmasan üstelik boncuklar 2,5mm uygun degil kanaryaya sende iyi birisi olma yönünde adım atmış olacaksın.üstelik sen egitimcisin herkese yakışsa sana yakışmaz.nerede oldugunu herşeyi biliyorum istanbula geldigimde illaki çayını içmeye gelecegim.ankaradan aldıgım bilgilerden sende zaman zaman iyiymişsin =)

img

ventum35

17 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadfaşlar bu sitede bir kac kişinin dogadan yakalanmış yeni yavruları kafes üretimi diye işin ehli olmayan arkadaşlara sattığını biliyoruz ventum 35 ve king majörün yanıt ları dogru adam sana kafes üretimi yavrusunu neden versin zaten türkiyede bu işle uğraşıp yavru alan kac babayiğit var adam sana damızlık ciftini 100 -150 ytl ye verirmi yavrusunu alır seneye daha cok üretir adam ilan yazmış kafes üretimi bilezikli veya yavru diye gidiyorsun hani anne baba burda yok bi arkadaşta bilezik takmadınmı ytok incil mesin diye takmadım veya bişleziğim yoktu olmaz tabbi cünki kuş yakalama ben yavru alacam sakadan kafes üretimi 2.7 gümüşten bilezik yaptırırım takarım ayagına yedi günlükken koyarım ana babanın videosunu nete yavruyu nasıl beslediğini herkes görür veya bi arkadaşım gibi gönder bileziğini takıyım al derim ha sitede bi kac arkadaşım var onlar bu sene yavrularını alacak ve bu benim üretimim diye koyacak videolarını ben istanbulda parasıyla yavru aradığım halde hemde degerişnde bulamadım gittiğim yerde hep bu polimiklerle karşılaştım yok bilezik bulamadım yok ana baba burda değil boş şeyler doğru ol ürettiğinin bedelini fazlasıyla al lafım yok ama görelim neyin ne oldugunu yani iş zevkten hobiden cıkmış tamamen ticaret ticaret olsun amöa dürüst ticaret olsun bende biliyorum yazın erken geldiği yerden iste yavru sakaları 10 15 ytl ye sat burda ama herkese göre degil biz neyin heşin deyiz emegin ve emegin karşılıgını okuyan herkese sevgiler

img

orhan_34

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mehmet efe kardeşim ,bu kin bu öfke nedir bu herkeze saldırıyorsun önüne geleni itiyorsun arkandakini tepiyorsun sana bu agrasif tavırlar yakışmaz ankaraya uygun bir zamanda gelicem benim iki kardeşim var orda biri tabip albay diğeri tankcı kurmay albay onları ziyaret ederken sizide görmek istiyorum adres belli ben sizi bulurum. ticaret tabiki olacak hizmet verilen herşeyde kar olmalıdır mal bedeli değil hizmet bedeli olur bazı ticaretlerin asıl maliyeti.Allaha menet ol mehmet ismi çok güzel taşımak tabiki zor.

img

ahmethoca

ÖZEL MESAJ