Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

Yavru Saka arıyorum. - 3.sayfa

Yavru saka yada eşe hazır dişi saka arıyorum.antalyaya gönderilme imkanı varsa görüşelim.5323179590 tşk.

img

elsafar07

15 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bak ahmet öncelikle ben senin kardeşin degilim.herkesede saldırmıyorum.benim yaşım 40.7yaşımdan beri kuş beslerim.osmanlıda kuşçuların şahitligi geçmezmiş.bugün degişsin insanlar kandırılmasın yeni başlayan kuşçuluga küsmesin şevki kırılmasın derdim.zira kuş beslemek güzel bir hobi.bazen yanlışlıkla agresif oluyorsamda hatamdan döner özür dilerim.ama senin gibilere hümanist olamıyorum.bu foruma maydanoz oldun assubay diye meslegimi yazdın sonra abilerini.. yok albaymış yok tankçı kurmaymış dangalaklıgın lüzumu yok.benim kardeşim gatada genel cerrah yarbay amcam tümg. istihbarat başkanı dayım tümgeneral gen kurda.digeri jan.korg.yeter mi.bak foruma bunları yazdım soyisimlerden bul.azıcık delikanlı ol sen şu abilerinin sadece isimleri yaz buraya ben personel şubeden buldururum onları.ne kadar korktum gördün mü.ankarada yerimi yurdumu herkes bilir.her zaman beklerim.bak hocalık saygı duyulmayı gerektirir ama kaldırmak tabiki zor.

img

ventum35

17 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

siz çok agrasif bir insansınız uygun bir zamanda sizi ziyarete gelicen fakat hiç bir faydası olmayacağındanda eminim.

img

ahmethoca

15 yıl 7 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ