Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
cok acil - 2.sayfa
arkadaşlar bana yardım edin lütfen dişi kanaryam yuvayı ördu bugun içinne yatdı ama sakada işyok kanarya agzında ipleri topluyor sakanın yanına gidiyor yaklaşıp kanatlarını cırpıyor ama saka tütü cekiyor yaklaşınca hergun mamalarını veriyorum nijer ve kenevirde kullanıyorum ama yok yaklaştırmıyor saka yanına ne yapmam gerekiyor bu işte tecrubeli arkadaşlar yardım cı olursa sevinirim t.ş.k
arkadaslar kusculugu bırakma kararı aldım ama burdakı arkadasın caresızlıgıne ne gec gıt dıyemedım 0 5393476166 nolu telden ara ben sana nerde yanlıs yaptığını saylerım bo cok basıt bır ıstır dedımya pısmen lazım ama ınsallah senın sıkıntı gıderebılcez
arkadaslar belkide kafanızı şişiriyorumdur sorular yonelterek ama hayatımda ilkdefa kuş cifte atıyorum cok acemilik var internetden bilgi alıyorum ama birde sizlerden bilgi almak istiyorum bugun yumurtaların yedinci gunu yumurtaları işiga dogru tutdugumda yumurtanın ortasında deyılde aşasına dogru cokmuş koyubir ak var boş olup olmadını anlaya bilmiş deyılım sakayı kafesten ayırdım kızgınlaştı kanarya yuvadan kalkınca yuvalıgın içine girıp yumurtalara bakıyor gaga atıp kırmasın diye ayırdım bide yumujrtalar kuluckada kalsa ve boş cıksa tekrar eşleşirlermi kızgınlık donemi gecermi yardımlarınız için şimdiden cok teşekkur ederim...