Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

2010 FANYATA YAVRULARIM KAFES ÜRETİMİ ( 2.7 ) BİLEZİKLİ

arkadaslar sitemizin sevgili üyelerinden genelde resim koyun yalan sölüosunuz tarzında tepkiler aldıgımız için bu resmi koyuyorum gördüüğünüz gibi tutma çipel cart curt değiller kafes üretimi 2.7 bileziklidirler .. Benim kendimi kimseye kanıtlama gibi bi zorunluluğum yok ama yinede koyuyorum inş kümesimizede gelirsiniz tanışma imkanımız olurrr..... SAKA VE FLORYA YAVRULARIMINDA EN KISA ZAMANDA RESİMLERİNİ EKLERİM .. fanyata yavrularım http://img85.imageshack.us/img85/4600/dscn1823t.jpg http://img261.imageshack.us/img261/8484/dscn1824.jpg HERKESE BOL YAVRULU SEZONLAR DİLERİMMM.... SAYGILAR.. EMRE EROL 0554 837 50 73

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

helal olsun emre ha işte böyle olacak başarılarının ve üretimlerini devamını dilerim

img

orhan_34

15 yıl 2 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tşkler Orhan abi inş herşey herkesin gönlünce olur

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

Emre kardeşim bu kuşların anası babası yokmu?

img

emreergin

16 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben yuvada yatan yuvayı ören hiç bi kuşumun resmini paylaşmadım paylaşmamda eğer görmek isteyen varsa buyursun gelsin yuvamda görsün herzamn dediğim gibi ziyaretlere açığımdır ... kimine saçma gelebilir ama nazara inanan biri olarak artık kesinlikle paylaşmıyorum dişi bi kanaryamın videosunu paylaştım diğer sitede muhabbet kuşu gibi bi kuştu elimde gezerdi benle oynardı sabaha kuş öldü artık kesinlikle damzlıklarımı ve satmıcam kuşları nette paylaşmıyorum gelip görebilirsiniz SAYGILAR..

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

Maşallah Emreciğim Çok Güzeller. Tüyü kadar yavru alman dileklerimle. Eğer Yeme düştüyse birtanesine talibim. Kendinin ürettiğine kimseyi ikna etmek zorunda değilsin. Neden kendini bu kadar yıpratıyorsun Abiciğim.!! Bırak kim ne derse desin, ne yazarsa yazsın.;)

img

doganturgut

15 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kimseyi inandırmak yada İkna etmek zorunda değilsin Emreciğim. Kimseyle polemiğe girme. Resim paylaşmak zorundada değilsin. Sen paylaşımlarını yap. Kim ne derse desin. Sen polemiğe girmezsen atışacak muhatap bulamazlar.;)

img

doganturgut

15 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

haklısın doğan abi suç bizde yanlış yaptık hiç muhattap olmıcaktık wipesde kimmiş bilionmu kendi içimizden biri isim vermeyim öğrendim kim oldugunu hiç beklemezdim ondan böle bişey benim sevdiğim biriydi hoş olmadı keşke bana kendini tanıtsaydı .. SAKALARIM YUMURTLADI DEDİĞİMDE SEVİNMİŞ GİBİ GÖRÜKEN ABİLERİMİZDENMİŞ BENDE SAMİMİYETİNE İNANIYODUM AMA DEMEKKİ ÖLE DEĞİLMİŞ NEYSE HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN BEN KENDİSİNİ TANIYAN BİRİ OLARAK ARTIK SÜRTÜŞMEYE GİRMİCEM AMA E.Y ABİ BENİM YUMURTA CEKMEDİĞİMİ SENN O EN YAKIN KANKALARIN COK İYİ BİLİYO KEŞKE EMRE ERGİNİN AĞZIYLA BURDA BÖYLE ASLI OLMAYAN ŞEYLER YAZMASAYDIN İNAN SEVDİĞİM Bİ ABİMDİN SADECE ÜZÜLDÜM ... ARTIK CVP HAKKI DOĞURCAK YAZILAR YAZILMAZSA SEVİNİİRİM HERKESİN HATASI KENDİNE KİMİN 2.7 Lİ KMİN 3 MM SATTIGI UMRUMDA DEĞİL EN YAKININDAKİNE BİLE GÜVENMEYE GELMİO ... DOĞAN ABİ YORUMLAR İÇİN TŞKLER BİZİ BİLEN BİLİO PAYLAŞTIGIM SON RESİM OLDU BİRDAHA KESİNLE OLMICAK HERKESE BOL YAVRULU SEZONLAR DİLERİM SAYGILAR..

img

kingmajor

ÖZEL MESAJ

EMRE FANYATA YAVRULARINI 30 MAYISTA KIRIKKALEYE GELİRKEN BANA GETİRİYORSUN

img

mertiven

15 yıl 4 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bunlar doğadan yumurta toplayıpta üretilen yavrular olmasın..bana öyle geldi arkadaşlar bari yuvada rahat bırakın kuşları...idda etmiyorum ama kanarya büyütmüş bunları gibi geliyor.