Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
2010 FANYATA YAVRULARIM KAFES ÜRETİMİ ( 2.7 ) BİLEZİKLİ - 3.sayfa
arkadaslar sitemizin sevgili üyelerinden genelde resim koyun yalan sölüosunuz tarzında tepkiler aldıgımız için bu resmi koyuyorum gördüüğünüz gibi tutma çipel cart curt değiller kafes üretimi 2.7 bileziklidirler .. Benim kendimi kimseye kanıtlama gibi bi zorunluluğum yok ama yinede koyuyorum inş kümesimizede gelirsiniz tanışma imkanımız olurrr..... SAKA VE FLORYA YAVRULARIMINDA EN KISA ZAMANDA RESİMLERİNİ EKLERİM .. fanyata yavrularım http://img85.imageshack.us/img85/4600/dscn1823t.jpg http://img261.imageshack.us/img261/8484/dscn1824.jpg HERKESE BOL YAVRULU SEZONLAR DİLERİMMM.... SAYGILAR.. EMRE EROL 0554 837 50 73
özkan abi o kadar yüreklimi _? erkek olsa sitede online oldugu halde yazıom cvp yazmıo site yöneticileri burda emre şimdi cvp yazar dio yine cvp yok arayın bi baksın dedim arıyolar tel kapalı biliyo çünkü orda foyası ortaya cıkarsa neler olacağını hemde burda diyoya bende bilmiodum sattılar bana diye burda millete yutturmaya çalışıyoda aynı lafı orda dese onu tanıyanlar o dakka ona siktiri cekerler o kdar cesareti yok gelemez oralarda herkesin içinde yüzyüze konusmaya gelemez bu adam kuru laf başka bi şey yok erbil yelesbağçe sen oturdugun yerde 50 tane yalanı söleyebilen bi adamsın ymn ederim sölediğim gibi sen süzmesin 30 mayısta bilion demi piknik olcak 1 santim delikanlılıgın varsa yol masraflarını ben karşılıcam cık gel bütün tanıdıklarımızın önünde erkek gibi yaptıklarımızı anlatalım hadi bakalım ben ne yapmısım sen ne yapmışın ciğerin varsa gelirsin yaşın 35 benim 20 bak bu kdar kendime güveniyorum ben ne mal oldugumuz yüzyüze ortaya cıksın gel sonucuda burda yazalım
ama yeter yaaa EMRE EROL bu siteye yakışmıyorsun!!!! bu ne biçim küfürler millete ayıp kardeşim.ister koy fotoğraflarını ister koyma senin tercihin.ama 1 aydas bir birileriyle kavga ediyorsun,burası yeri değil.tartığın adam sayısı 10 u geçti benim gördüğüm.bunların hepsi mi haksız,sen haklısın????biraz düşün taşın,doğru olanı yap.istiyene bilezikli doğsadan toplama (yuvadan)getirecek bir sürü tanıdıklarımız var.ama bu işin raconu yuvayı bozmadan yumurta toplamaktır.5 taneyse 3 alınır 2 si bırakılır,oda anaç yuvadan uzakken yapılır.sende toplayıcı isen söylersin,bunu İtalyanlarda ispanyollarda yapıyor zaten..zoruna gidecek birşey yok.
ben topladıysam topladım derim o yönden şüphen olmasın bikere ben nerde 10 kişiyle tartıştım 1- mehmet abi ( yanlış anldık birbirimizi srunu hallettik görüşüyoruz) 2-emre ergin 3-wipes (erbil yelesbağçe) hani nerde 10 kişi senn tartıştıgın adamları sayalım cok laf ettin ona buna engin abi senin pestilini çıkardı aradın ödiledin eee noldu anlatsana bunlarıda sen racondan bahsediyonda dünyanın kuşunu ağ çekip yakalıon yuvana genellere 75 tl den satmıyonmu sen cokmu racon bilionda bana akıl verion sen kendini bi tart sonra gel bana konuş emre ergin senin yalakan sende onun yalakasısın siz birbirinize tutma kuşları hediye ediyosunuz sonra sezon ağzı emre ergin öpüşüolar bilmem napıolar eş tutmuş die satıo bana akıl verme ben herkesi tanıyorum sen seni bu sitede ne hale getirenleri anlatta yeni üyelerde okusun
ayrıca ben yumurta ceksem yuvadan 2 tane almam 4-5 tane ne varsa alırım demi _? bana burda iyi görükmeye çalışma yuvadan yumurta aldıysam bu kuşların hayrını görmeyim sen böyle burda vicdan sahibi gibi görünüonda ağ cekerken öldürdüğün kafese alışmadan sitres yapan ölen kuşların hesabını versene yüzlerce sakayı göz göre göre telef etmedinizmi HAKLISIN BEN BU SİTEYE YAKIŞMIYORUM SİZİN GİBİ SAKA AVCILARI YAKIŞIYO BURAYA.... COK DEĞİL 3 AY SONRA SENİN ALT ALTA İLANLARIN YİNE BOY GÖSTERCEK OZMANDA GELDE BURDA VİCDANINI GÖRELİM SENİN
SENİN GİBİ SU KATILMAMIŞ PİÇE SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR AMA GEREK YOK ÇOLUK ÇOCUKLA MUHATAP OLMAYA. SEN GİT ŞİRİNLERİ SEYREK TV DE.BİLİP BİLMEDENDE OYDU BUYDU KONUŞMA.
hayırdır yemedi heralde efendi takılıyodunya noldu_? sizin yaşınız 40 olmuşta sizde akılda yok mantıkta kuyrugunuza basıldımı 4-5 çakal bir oluyosunuz milleti eleştiriyosunuz walla herzman yazışalım benim için problem değilde siz korkuyosunuz ama başımıza bişey gelcek diye bu senede tutta sakaları senin götüne kazığı ben nasıl çaktırıom izle ozmn hadi bakalım ....
engin abinin şampiyon melezine kıytırık dediğinde adam sana ne dedi ata sende varsa koy resmini koyalım dedi sen ne dedin bende yüzlerce var ama bilezik takmaya vaktim bile yok dedin demi _? bilezik takmak 10 saniye evet senin bilezik takmak için 10 saniye vaktin yok sen saka tutcam diye 1 saniye gözünü ağlardan ayırmıyonki acaba kaç kuş ürettinde bilezik taktın cok merak ediyorum SEN BU İŞİN PROFESYONELİSİN BUNDAN ŞÜPHEM YOK BEN SENİN ELİNİ HERZAMAN ÖPERİM AMA ÜRETİMDE DEĞİL TÜKETİMDE ( YAKALAMADA) SENİN ELİNE KİMSE SU DÖKEMEZ ASİSTANIN EMRE ERGİNDE YAVAŞ YAVAŞ YETİŞİYO SENİN YANINDA BİDE O.Ç ERBİL YELES BAĞÇE VAR ONUDA YANINIZA ALIN ONUN BİLEZİK TAKMAYA WAKTİ VAR 3 MM TAKAR BAK HEMEN İŞİ KURDUNUZ SEN TUTARSIN ERBİL 3MM BİLEZİK TAKAR EMRE ERGİNDE EŞ TUTMUŞ DER ERBİLDE 3 HAT KULLANIYOYA 1 İNİ VERİR EMRE ERGİNİN KUŞLARI BİLEZİK DİYE SATAR SONRA BURDA MİLLET SİZİ SİKERKEN SİZDE SUÇUNUZU YÜKLİCEK ADAM ARARSINZ BENM GİBİ BİR KAÇ TANE DAHA EMRE EROL CIKAR BÜTÜN FOYANIZI DÖKER OLUR BİTER.... USTAM
YA SEN GERÇEKTEN ÇOK SALAK VEDE BOŞ ÇOCUKMUŞSUN İNTERNETİN BAŞINA OTURUP KENDİNİ TEDAVİ EDECEK ADAM ARIYORSUN GALİBA...KOC SEZON BENİM AYIRDIĞIM KUŞLARIN SAYISI 25 30 TANEDİR VE BUNLARDAN ÖTÜM VE EŞE ATTIĞIM HARİÇ 15 TANE KUŞTUR ..AMA SEN 12 AY KUŞ SATABİLİYORSUN!!!!!TÜKENMEZ SAKA VAR HERALDE SENDE.HEHEHE. NEYSE BAK DALGANA..BAŞKA İŞLERLEDE UĞRAŞ...İNTERNET BAŞINDA İŞ ARAMA KENDİNE..GİT EKMEĞİNİN PEŞİNE..
12 ay kuş sattıgımı iddaa ediyosun koysana ilanlarımı kaç ay kuş satmışım görelim ben kendime iş aramıyorum benim cok şükür işim de var ekmeğimde salak şerefsiz 25 tane kuşum var diosun nedense sende sat sat bitiremedin kuşları 4-5 ayda anca bitti noldu vicdanın daha ileriye götüremedi seni cok bilmiş senin gibi dangozlar oldukça burdaki insanlar daha cok emek harcarlar
sayın ata bey bi engin abi faciası daha yaşatcam sana nerden geldiğini şaşırcan bak :) ozmn beni arayıp ö.dileme ben engin abi kadar yumuşak iyi niyetli davranmıcam sana