Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

ömer bey ve gemici arkadaşım merhaba;

öncelikle sıkıntılarımda yardım elinizi uzattığınız için çok teşekkür ederim ve lütfen kusura bakmayın yorumlarınızdan kaynaklı yakın,sıcak buldum tavırlarınızı o nedenle hem bu sitedeki dost hemde arkadaş olmak isterim herzaman için... bir süre önce beyaz kekliklerim geldi 1 çift birisinde sanki zor nefes alıyor gibi boynunu uzatıyor sürekli ağzını açıp kapatıyor tavsiyeniz varmı acaba şimdiden teşekkür eder inşallah aranıza kabul edersiniz iyi akşamlar

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

beytepeli arkadaşım geçmiş olsun. nefes alırken bir hırıltı varmı yada elinize aldığınızda normalden daha sıcakmı vucut. bunlarıda yazarsanız iyi olur ama söylediğiniz kadarıylada yanılma payı olsada bir tahmin yapabilirim hayvanınızın üst solunum yolları rahatsızlığı var biz bu hastalık için axtimicin adlı ilacı kullanıyoruz hiç iyileştiremediğini görmedim 5 günden az vermiyeceksin tedavi süresi 5 gün dür.

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

beytepeli dostum tanışalım görüşelim bir birimize yardımcı olalım . zamnı geldiğinde de kuluçka.net forum sitesinde dostluğumuza devam ederiz.

img

ömerkılıçoğlu

ÖZEL MESAJ

MERHABALAR TEKRAR ; ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE AĞBİMİ DEMEM GEREKİR YOKSA AYNI YAŞTAMIYIZ BİLMİYORUM AMA 28 YAŞINDAYIM ANKARADAN YAZMAKTAYIM.BU OLAYA NİSAN BAŞINDA MERAK SARDIM ÖMER BEY VE İŞTE ÇİFTLİKTEKİ GİBİ YER YAPTIRDIM ŞUAN ELİMDE GÜMÜŞ SÜLÜN,SARI VE KIRMIZI ALTIN SÜLÜN,ELMAS SÜLÜN,KAFKAS SÜLÜN,MAVİ TAVUZ KUŞUM,BEYAZ KEKLİK VE CİNS TAVUKLARIM BULUNMAKTA.SÜLÜNLER 1 YAŞINDA KIRMIZI VE ELMAS DIŞINDAKİLER 2-3 GÜNE BİR YUMURTLUYOR.KULUÇKA MAKİNASI ALDIM 15 GÜN OLDU İÇERSİNDE YUMURTALARDA VAR UMARIM ÇIKARLAR 3 ADETTE GÜRK TAVUK ALTINDA BİŞEYLER VAR.İNANIN BİR HEVESLE BAŞLADIM. ONLARLA VAKİT GEÇİRMESİ,UĞRAŞMAK ÇOK GÜZEL UMARIM DÜŞLERİM GERÇEKLEŞİR.ELİMDEKİLER DAHA GÜZEL OLUR VE FAZLALIKLARIDA PAZARLAYABİLİRİM.ŞUAN GELİŞME AŞAMASINDAYIM,SANIRIM SİZ HEM BİLGİ HEMDE HAYVAN ANLAMINDA Bİ ÇİZGİYE GELMİŞSİNİZ.UMARIM BENDE BAŞARIRIM.İSTEDİĞİM SEVİYEDE OLDUĞUM ZAMAN İNTERNET SAYFASI VE HAYVAN RESİMLERİDE KOYACAĞIM NİYETİM GÜZEL HAYVAN YETİŞTİRİP EK İŞ GİBİ DÜŞÜNÜYORUM.İNŞALLAH PASLAŞIRIZ.SONUÇTA GERÇEKTEN MALİYETLİDE BİR İŞMİŞ YERLERİ,YEMLERİ HAYVANLARIN ALINMASI VS.AMA DEDİĞİM GİBİ ÇOK ZEVKLİ BİR İŞ.İSMİM CAN BU ARADA 0537 597 77 24.GÖRÜŞMEK ÜZERE TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim yaşım 34 bu işe hevesle başlamanız hayvanları sevmeniz çok önemli ticari meta olarak bakarsanız hem zevk alamazsınız hemde para kazanamazsınız zaten. güvenilir dostlar zor bulunur hayvan almadan önce hayvan alacağınız kişi hakkında bilgi almak için beni araya bilirsiniz yada KULUCKA.NET ten araştıra bilirsiniz piyasa hakkında yeterli bilgiye sahibiz . ömer kılıçoğlu 0535 433 66 48-0539 828 83 99

img

ömerkılıçoğlu

ÖZEL MESAJ

ÖMER ABİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TAVSİYELERİN İÇİN SICAK KANLI VE SAMİMİ TAVIRLARIN İÇİN ... YA EK BİR RİCAM OLACAK ABİ,1 ADET ERKEK KINALI KEKLİĞİM VAR BANA DİŞİ BULABİLİRİSİN 2-3 ADET YANINA

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ABİ GÜRK TAVUĞUMDAN CİVCİVLER ÇIKMAYA BAŞLAMIŞ :))

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba beytepeli arkadaşım solunum yolu rahatsızlıklarında biz baytril kullanıyoruz.ömer kılıçoğlu da kanatlılar konusunda tecrube sahibidir tavsiyelere uyarsan kekliğin iyileşir.tedaviye kuş iyileştikden sonra 2veya3 gün daha devam edin.saygılar ömer doğan

img

gemici

19 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende Bytril önerecektim ama Ömer bey başka bir ilaç ismi zikredince kafa karıştırmak istemedim. Geçmiş olsun.

img

hovarda35

19 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

En doğru bilgiyi veteriner hekimlerden alabilirsiniz. HepsiEvcil.com da paylaşılan bilgiler bilimsel değildir ve yoruma açıktır. HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ