Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

ömer bey ve gemici arkadaşım merhaba; - 2.sayfa

öncelikle sıkıntılarımda yardım elinizi uzattığınız için çok teşekkür ederim ve lütfen kusura bakmayın yorumlarınızdan kaynaklı yakın,sıcak buldum tavırlarınızı o nedenle hem bu sitedeki dost hemde arkadaş olmak isterim herzaman için... bir süre önce beyaz kekliklerim geldi 1 çift birisinde sanki zor nefes alıyor gibi boynunu uzatıyor sürekli ağzını açıp kapatıyor tavsiyeniz varmı acaba şimdiden teşekkür eder inşallah aranıza kabul edersiniz iyi akşamlar

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HEPSİ EVCİL FORUM YETKİLİSİNE UYARILARI VE HASSASİYETİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BAHSETTİĞİ ŞEKİLDE YANLIŞ BİLGİLER FORUM SİTELERİNDE OLDUKÇA BOL BULUNMAKTADIR. VERDİĞİM İLAC BİLGİLERİ KANATLI HAYVAN KONUSUNDA 20 YIL DENEYİMİ OLAN VE ŞU AN VETERİNER İLACLARI ECZA DEPOSUNDA MÜDÜRLÜK YAPAN BİR ARKADAŞIMIZDAN DAHA ÖNCE YAŞADIĞIM AYNI HASTALIK LE İLGİLİ ALDIĞIM BİLGİLERE İSTİNADEN YAZILMIŞTIR. VETERİNER HEKİM NİRAN HANIM 05335525182

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR TABİKİ DENEYİMLERİNİZE SAYGILIYIM ZİRA BENİMDE DENEME YANILMA YÖNTEMİYLE KULLANDIĞIM İLAÇLAR OLDU . ÖMER DOĞAN DOSTUMUN TAVSİYESİULE BAYTİRİL DE KULLANDIM MEMNUNDA KALDIM İKİ FARKLI İLAC İSMİ OLMASI KAFALARI KARIŞTIRMASIN İKİSİNDEN DE SONUÇ ALINA BİLİR.

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ