Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Tanışma

Merhaba Hepsievcil Kanatlı Kümes Hayvanları Forumu değerli üyeleri. Nerdeyse 3 senedir sadece izleyici olarak takip ettiğim sayenizde bilgilenerek deneyimler kazandığım foruma bugün oldum. Adım Ömer Gürsoy. Kapalı ve açık kümes alanı 4 metrekare kümes alanı ve bunun haricinde 8 metrekare tamamı üstü dahil telle kapalı gezinti alanına sahip kümesimde hobi cins tavuklar beslemeye çalışıyorum. Sultan (bantam) 1 horoz 2 tavuk (1 tavuğum yumurtluyor fakat çok uzun aralıklarla, diğeri yumurtaya başlayacak yakında) İspenç 1 horoz 2 tavuk (Horozum 1 aydır ötmeye ve erkekliğe başladı. Tavuklar daha yumurtaya başlamadı.) Cüce Cochin (piliç) 1 horoz 1 tavuk Sarı renkli Ayrıca oğlumun yumurta ihtiyacını karşılamak amacıyla 1 Isa-Brown, 1 Denizli, 1 Black star şu an gurk oldu döllü yumurtam olmadığı için oturtamıyorum :( beslediğim tavuklardır. İyi günler dilerim.

img

sadobey

14 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ömer bey ; öncelikle hayırlı olsun umarım gönlünüzce olur herşey ankaradan beytepeli can ben; benimde sülünlerim ve tavuk çeşitlerim bulunmakta. sülünlerden ik parti yumurtalar çıktı ve hayvanlar 15 günlük oldular çok güzel bir duygu ... inşallah biraz daha büyüdüklerinde site açıp renkli kitap vs.bastıracağım hobi düşüncesinin yanında,satışlarada başlayacağım. yordum sizi çok yazdım umarım istediğiniz gibi olur sıkıntılarda yazışırız. Arkadaşların hepsi dost canlısı ve yardımsever; ömer kılıçoğlu,gemici lakaplı ömer bey vs.diğer arkadaşlar hepsi ama hepsi sıkıntınızda size destek olur ve bilgi paylaşırlar tekrar hayırlı olsun... görüşmek dileğiyle..

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Memnun oldum. İnşallah bende yaşarım o duyguyu. Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Birçoğunuzu bu hobiye gönül verenelerle yapılan paylaşımları takdirle karşılıyorum.

img

sadobey

ÖZEL MESAJ

ömer bey; rica etsem bana açık adresinizi yazarmısınız; size yumurta göndereyim halkalı sülün yada şu bu demektense bi 10 tane kadar hoşgeldiniz ve destek anlamında bişiler göndereyim size makineniz varmı

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Makinemde var daha önce bıldırcın çıkarttım. Hazır orta boy gurk tavuğum da var. Ayrıca Arkadaşımın kümesinde de gurk olan ispenç tavuk da var altına koyacak. Makinedense anne altından yavru çıkarmak daha çok hoşuma gider. Çok sevinirim. Aslında tavuklar üzerinde uzmanlık kazandıktan sonra sülün beslemekti isteğim. Hazır bugün bıldırcın kümesimi boşalttım sülünler için ayırayım düzenleyeyim orayı o zaman. Çok teşekkür ederim. Ömer Gürsoy Adresim: Gülsuyu Mah. Yalçın Sok. No: 10 Maltepe/İstanbul

img

sadobey

ÖZEL MESAJ

öMER bey hosgeldiniz memnun oldum madem arkadaş bir olay başlatmış hoşuma gitti acıkçası isterseniz bende 10-15 adet Beç yumurtası gönderebilirim saygılar selamlar OKAN KEMAL

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ömer bey ve zibritçi kardeşim günaydın, abi cumartesi günü allah nasip ederse gönderiyorum kargoyu zibritçi kardeş teşekkür ederim ilgin için tekrar herkeze hayırlı işler

img

beytepeli

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkürler Beytepeli ve zibritçi arkadaşlarım. Hoşbuldum gerçekten hoşbuldum. Böyle paylaşımı seven insanlarla tanışmak benim için çok büyük bir zevk. Biz 3 arkadaş bahçelerimize kurduğumuz kümeslerle zevk için kanatlı beslemeye başladık. Genelde bantam cinslere yöneldik. İlk başta biraz hayal kırıklığına uğradık. Ama birbirimizle paylaşarak sorunları atlatmaya çalıştık. Köpek sorunu yaşadık. Sağlam tellendirme ile artık sorunsuz bir duruma öğrene öğrene, yaşaya yaşaya geldik. En büyük sıkıntımızda bizim gibi bu hobi ile meşgul olan kişileri tanımamak oldu. Bu sebeple tanışmamız benim için büyük bir mutluluğa vesile oldu. İsimlerinizi de öğrenmek isterim.

img

sadobey

ÖZEL MESAJ

benim ismim Okan kemal [email protected]

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Zibritçi arkadaşım, kusura bakma ismini bilmediğim için böyle hitap ettim. Yumurtaları yukarıda yazılı adresime karşı ödemeli göndermen mümkün olursa sevinirim. Gurk tavuklarımın yumurtasızlık yüzünden doğal taleplerini yerine getirememiş olmayacağım ve ayrıca sayenizde doğal bir kuluçka döneminin gözlemcisi ve destekçisi olabileceğim.

img

sadobey

ÖZEL MESAJ