Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Tanışma - 2.sayfa
Merhaba Hepsievcil Kanatlı Kümes Hayvanları Forumu değerli üyeleri. Nerdeyse 3 senedir sadece izleyici olarak takip ettiğim sayenizde bilgilenerek deneyimler kazandığım foruma bugün oldum. Adım Ömer Gürsoy. Kapalı ve açık kümes alanı 4 metrekare kümes alanı ve bunun haricinde 8 metrekare tamamı üstü dahil telle kapalı gezinti alanına sahip kümesimde hobi cins tavuklar beslemeye çalışıyorum. Sultan (bantam) 1 horoz 2 tavuk (1 tavuğum yumurtluyor fakat çok uzun aralıklarla, diğeri yumurtaya başlayacak yakında) İspenç 1 horoz 2 tavuk (Horozum 1 aydır ötmeye ve erkekliğe başladı. Tavuklar daha yumurtaya başlamadı.) Cüce Cochin (piliç) 1 horoz 1 tavuk Sarı renkli Ayrıca oğlumun yumurta ihtiyacını karşılamak amacıyla 1 Isa-Brown, 1 Denizli, 1 Black star şu an gurk oldu döllü yumurtam olmadığı için oturtamıyorum :( beslediğim tavuklardır. İyi günler dilerim.
SELAM TEKRAR ; CAN KARAKAYA OKHAN KARDEŞ ZİBRİT SARI VE GÜMÜŞÜN VARMI ELİNDE
benimde gurk tavuğum var. gönderirseniz sevinirim. sülün yumurtası. tavukta olur. mehmet
Okan Kemal Bey msn`e ekledim sizi.
adresim mehmet şabanoğlu Cemaliye mahalesi sinandede mevkii kumlucadere sok. çorlu tekirdağ kargo parasını ben öderim
Ömer Bey hoşgeldiniz ve Allah içinize sindirsin bu güzel hobiyi. gönlünüzce üretip torun yüzünü görmenizi dilerim(= ben izmir`den Adil DERİCİ. sadece meraklı olmakla kalmayıp bu kanatlı dostlarımıza değer verdiğiniz kanısındayım ve bende eğer yolunuz düşerse elimdeki hayvanların yumurtalarından seve seve hediye edebilirim size. yolunuz düşerse diyorum çünkü kötü bir huyum vardır yüzyüze iletişimi severim.kutuya koyup oraya buraya canlıyı yada yumurtasını,henüz görmediğim yüzyüze tanışıp bir çay içmediğim insanlara 3 kuruşluk yumurtayı dahi göndermeyi istemem. izmir-aydın karayolu üzerindeyim.birgün yolunuz düşer.zibrit olur-hamburg olur-habeş olur-pado olur-brahma olur-ispenç olur artık o gün elde ne varsa benden yana helal olsun.yeterki hevesli ve bir okadar kıymet bilen,azimli hobicilere yardımım dokunsun. şimdilik kalın sağlıcakla ve Allah`a emanet olun.. saygılarımla Adil DERİCİ 0505-6056726 izmir
Merhaba Adil Bey, Samimi yaklaşımınız için öncelikle teşekkür etmek isterim. Yolum düştüğünde nazik davetinize karşılık vereceğimi bilmenizi isterim. Sıcak davranışınız ve karşılaşmadığım bir şey ile karşılaştığımda danışabileceğim benden deneyimli insanların varlığını bilmek bile güzel. Bir canlıyı beslemenin büyük sorumluluk istediğini ve vebalinin ağır olduğunu düşünerek olabileceğin en iyisini onlara vermeye çalışıyorum. Benden kaynaklanan bir sorun yüzünden sıkıntı yaşamalarını istemem bu sebeple deneyimleriniz ve bilginize ihtiyaç duyar rahatsız edersem kusuruma bakmayın.
Merhabalar adım metin akalp yaklaşık 6 aydır bu hobiyle meşgulüm fethiyede oturuyorum hediyelik eşya imalatı ile uğraşıyorum bu hobide yeniyimama daha önceden besleyeceğim ırkları araştırdım beslediğim irklar red rhode ısland serama brahma LEMON MILLEFLEUR SABLEPOOT minyatür habeş buff brahmadır hepsi daha ufaklar rhode ıslandlar 2 y sonra heralde başlarlar yumurtlamaya zevkli ve bir okadarda meşakkatli işmiş inşallah hayallerime ulaşirim herkeze sağlıklı ve bol çıkımlı günler dileğiyle
Bugün zibritci Okan abinin dünyasını ziyaret ettim. Dünyası diyorum gerçekten plazanın önünde kendi dünyasını kurmuş takdir ettim. Hayatı her anda yaşanabilir kılmak zevk alabilmek meşguliyetleri başka meşguliyetlerle kısıtlamamak güzel bir hayat felsefesi. Kümesi, makineleri, bonsai çalışmaları herşeyiyle çok güzel bir ziyaret oldu benim. En çok sevdiğim yanıda Kendimi ve hayallerimi gördüm. O kadar ortak düşünce ortak bakış açısı vs. şaşırdım merak ettim sordum ne burcusun diye aynı burçtan olduğumuzu hatta doğum günlerimizin 1 gün farklı olduğunu öğrenince de şaşırdım. Bugün makinesinden bana verdiği beç yumurtalarını gurk tavuğumun altına koydum. İnşallah 1,5 saatlik yolculuktan sonra ısı sorunu olmasın diye bacak aramda koltuk altımda çevirerek ulaştırdığım yumurtalarda kayıp yaşamadan çıkım yaşarım. Merhaba Gilter, Umarım hayallerine ulaşırsın. Hediyelik Eşya İmalatçıyım demişsin polyester mi? rod islandlar 2 y sonra derken 2 ay anlamında mı? Şimdi araştırdım bayağı iyi yumurtacıymış. senede 200-300 yumurtadan bahsediyorlar. LEMON MILLEFLEUR SABLEPOOT çok hoşuma gitti. Bu tavuk hakkındaki bilgilerini deneyimlerini izlenimlerini paylaşman hoşuma gider.
Ömer kardeşim ziyaretine memnuniyetimi bir kere daha ifade ederim samimi duygularını paylastığın için tekrar tesekkür ederim malum anlattığım gibi 2-3 günden fazla yumurta biriktirmiyorum o yüzden senin gurk tavuğa yetişsin diye makinadan verdim bir aksilik olur cıkmazsa yeniden istedigin kadar veririm saygı ve sevgilerimle selamlar
evet polyester hediyelikler yapıyorum rhode ılandlar heralde2 ay sonra yumurtlamaya başlar LEMON MILLEFLEUR SABLEPOOT çok hoşuma gitti çiftlikte canlılarını gördüm çok uysallar onun için aldım bir yandanda çeşitlerimi genişletmeye çalışıyorum inşallah sonbahara doğruda bir kaç çeşit ırkım daha olacak