Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

hediye saka aranıyor

mrb arkadaşlar abilerim ustalarım üstadlarım sevgili saka yetiştiriciler öncelikle herkeze içinde bulunğumuz yavru sezonunda bol yavrular dilerim... Bende saka meraklısıyım ama beslemek nasip olmadı 1 türlü 1 tane aldım oda hasta gibiydi öldü :( ... abilerime sesleniyorum elinde güzel erkek saka sı olanlar hediye edebilirse ne mutlu bana şimdiden çok sağolun bol yavru sakalar dilerim tabiki kafes üretimi doğadan deil artık ... lafın çok uzadı galiba neyse sevgiler saygılar _ Arda _...

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yokmu 1 tane saka verecek abimiz yaaa yapmayınn :(

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

26 okunma ama o cvp yazan kişi war nasıliş bu warmı saka werecek yokmu abilerim ustalarım 1 güzellik yapında 1 saka werin ... :(

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben İstanbul Fatihte ikamet ediyorum ,istediğin hediye sakayı verebilirim şayet elden teslim alırsan,İyi günler.05325578511

img

gahan

15 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

abicim walla gelmek isterim ama nasıl olur bilmiyorumki bi şekilde ulaştıramazmısın

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrhb bende kus beslemeye kara verdım ede bılırsenız musaıtsenız ben sakanıza talıbım ben y.bosnada oturuyorum oraya gelebılırım [email protected] 05356133277

img

34_golge

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeşim sana ne oluyo hemen ben alıcam kuşu zaten

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

: ) kardes acele et kıme vereceksen ver yoksa buraya dolusacaklar sonra senin de sonun emre kardese donecek bir suru iftira atılacak sanada

abicim walla ben anlamam gahan abi ilk önce bana dedi alabilirsin die bende bu hafta içinde olmazsada bu hafta sonu muhaaka kendisinden kuşu alıcam ..... fazla uzatmayınn ...

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes bana bır sey oldugu yok sana vermrsın dedımı ben adam elden verım dıyo ıst ala bılırsen al hayrı gor sen allmasan ben alırım adamın gonlu kımı ısterse ona hedıye eder ha cok zoruna gıttıyse burdan bır tane alıyım sana hedıyem olsun ama sana ne oluyo gıbı tavırlar yakışmıyor babanın oğluna hıtap etmıyorsun kısmet kımınse onun olsun

img

34_golge

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ