Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

hediye saka aranıyor - 2.sayfa

mrb arkadaşlar abilerim ustalarım üstadlarım sevgili saka yetiştiriciler öncelikle herkeze içinde bulunğumuz yavru sezonunda bol yavrular dilerim... Bende saka meraklısıyım ama beslemek nasip olmadı 1 türlü 1 tane aldım oda hasta gibiydi öldü :( ... abilerime sesleniyorum elinde güzel erkek saka sı olanlar hediye edebilirse ne mutlu bana şimdiden çok sağolun bol yavru sakalar dilerim tabiki kafes üretimi doğadan deil artık ... lafın çok uzadı galiba neyse sevgiler saygılar _ Arda _...

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya konuyu ben açtım bana saka hediye edecek warmı die sen atladın hemen ben alabilirim bilmem ne nasıl kime kısmetse gahan abi tmm sana hediya ederim dedi zaten tmm ben alamassan sen bana 1 tane hediye et ama . ama gahan abi ilk sözü bana bence son sözü gahan abi sölesinn

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes sana hayır olsun aradan cekıleyım sende rahat rahat besle hayrını gor

img

34_golge

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sakaarda amma terbiyesiz adamsın kardesm sen hemen atladın bilmem ne adama demediğin laf kalmıyo bide tamam alamazsam sen bitane al bana hediye et diosun amma yüzsüz insanmışın ya git kardesm git bu ne böle adamlar 1 kuş için bi taraflarını vercek olmuslar gahan kardes sende böle bi adama kuş hediye etceksen o kuştan bi hayrr gelmez artık

saka flurya terbiyeni takın kardeşim bak ben yazdım oraya ilk gahan adlı abimiz tmm sana hediyem olsun baktım adam yazmış ben alabilirim bilmem ne şimdi kim haklı kim haksız benim elimde fazla saka olsa yemin ederim ki olmayan isteyen herkeze weririm ayrıca bana hediye edersinide ölesine söledim yani alıcağımdan değil almamda zaten ben sadece 1 tane de benim sakam olsun diğe çabalıyorum başka hiç bir çıkar amacımm yok elimde fazla olduğu zaman hatırlatta sana 1 çift weriyimm :)

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya kardes neden mıllete saldırıyosun adam sana kabalıgını gosterıyo yok hedıyedecekmıste bılmem neymısta ben oncekı yazımda belırtmısıtım almasan ben alırım dıye yanı sımdı sen bır kuş için kocelıden kalkıp ıstanbullamı gelcen gelırsende al go9tur ben kocaellıden bır kuş ıcın gelmezsındıye dedım nedır yanı saka dedın kac paralık kuş bırak bu ıslerı sen gıbıler bırak kus hedıye etmemeyı bılmeyen arkadaslara (benım gıbı) yanlış bılgı verırsınızkı uretemesın besleyemesın bır de tıcarete dokersın tam olur 2 tane yazını okudum senın nasıl bır ınsan oldugun bellı oldu uzatma yazı yazacagına adamın tlf var ara konus zaten o arakadasla ben bır kere konustum galıba tlf numarasından tanıdım o dadmda sana verıcem dedıyse bıttmısıtır soz yıyecek bır arakadas degıl adamın meslegıde bılgısayar ve kartus dolumu yanı anlıcan adamı tanıyorum ben ıstemıyorum sdana hayırlı olsun mıllete sataşma

img

34_golge

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ayrıca azız yıldırım gıbı rustu fenerı yenındıyemı fenerı mıllet yendı saçmalama ltf adama senın gıbı yal varıcak degılım tkf var ısırar yok ben demısımde sankı sana soz verdı adam ben soyledım dıye sozunden cayacak saçmallama

img

34_golge

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tamam tamam anlaşıldı nasıl bir insanların içinde olduğumu sen al kardeşim sakanı güle güle besle sen adamı tanıosan mesele yok al kuşu hayrını gör ayrıca ben hobi olarak beliyorum ama bazıları bunu ticarete bir gösteriş işi olarak yapıoo tamam al sen kuşu hayrını gör ...

img

sakaarda

15 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya arkadas sende bır ruhanı hastalıgınmı var ben ıstıyorum dıye bır kelıme cıkmıyokı halla bana sen al dıyorsun yav hayrı gor dıye bosunamı dıyom ıstemıyoyooooooooooooom

img

34_golge

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sen ıst geldınmı burda 5 liraya bıle kus var dert etme olazsa olmazım olsaydı eminönünden veya edırne kapıdan alırım dert etme halla aklım almıyo ben almama dedıkce sen neden konuyu bır tarafa cekıyon ben almıyomkı alcak san al ben sana ıstıyorum dıye bır sey demedım sadece saygılı ve sevıyelı ol yeter kal salıcakla

img

34_golge

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sen ıst geldınmı burda 5 liraya bıle kus var dert etme olazsa olmazım olsaydı eminönünden veya edırne kapıdan alırım dert etme halla aklım almıyo ben almama dedıkce sen neden konuyu bır tarafa cekıyon ben almıyomkı alcak san al ben sana ıstıyorum dıye bır sey demedım sadece saygılı ve sevıyelı ol yeter kal salıcakla

img

34_golge

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ