Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
yer sıkıntısı yüzünden kümesimi boşaltıyorum
merhaba arkadaşlar yer sıkıntısı yüzünden kümesimi boşaltıyorum 7 tane habeş 9 aylık horozlar öter vaziyette (4 tane beyaz 3 tavuk 1 horoz - 3 tane gri 2 horoz 1 tavuk) 1 çift denizli horoz ballı tavuk gümüş 1,5-2 yaşında horoz kalın ötümlü ve iri cinsdir tavuk yumurtlar vaziyettedir 1 çift sakallı ispenç krem rengi tonlarında yumurtlar vaziyette 1 adet zibrit horozu 2 yaşında gümüş [email protected] 532 224 53 14
sevgili dostum mrb keşke yerin müsait olsaydı da evcillerini vermek zorunda kalmasaydın hepsi güzel evciller seninle denizli horozu için görüşmek isterim tlf:0534 601 07 41 sizi arıycam sercan balıkesir
Ede. 1 horoz 3 tavuk(TOPLAM 4 BEYAZ HABEŞ) 2 horoz 1 tavuk(TOPLAM 3 GRİ HABEŞ) Tanesine ne diyorsun bunların? Toptan kaça veriyorsun?
Toplam 7 Habeş kaça olacak? Otobüsle Adana`ya gelecek. Hepsi 9 aylık mı?
kahramanmaraşdayım habeşlerin hepsi toptan satlıktır zaten tane fiyatı 50 tl denizlininde çift : 300 liradır
ispençler satılmıştır
Ayın 26`sında K.Maraş`ta işim var. Biz gelip elden alsak tanesi kaça olur? Gelip alırım götürürüm. Arkadaş fotolara bakacak akşam. Bir baksın. Cevap yazarım.