Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
yer sıkıntısı yüzünden kümesimi boşaltıyorum - 2.sayfa
merhaba arkadaşlar yer sıkıntısı yüzünden kümesimi boşaltıyorum 7 tane habeş 9 aylık horozlar öter vaziyette (4 tane beyaz 3 tavuk 1 horoz - 3 tane gri 2 horoz 1 tavuk) 1 çift denizli horoz ballı tavuk gümüş 1,5-2 yaşında horoz kalın ötümlü ve iri cinsdir tavuk yumurtlar vaziyettedir 1 çift sakallı ispenç krem rengi tonlarında yumurtlar vaziyette 1 adet zibrit horozu 2 yaşında gümüş [email protected] 532 224 53 14
50 liradan aşagı vermeyi düşünmüyorum ilginiz için teşekkür ederim necmi bey
Habeşlerin hepsi 9 aylık değil mi?
resimlerde görüldüğü gibi
habeşler satılmıştır ilginiz için teşekkür ederim
kalanlar 1 çift 1,5 denizli erkek ballı dişi gümüş yumurtlar vaziyette 1 adet 1 yaşında zibrit gümüş horoz 1 adet 6 aylık habeş tavugu 2 adet 2 aylık habeş civcivi biri beyaz biri gri 1 çift yerli macar sülünü /erkek 1,5 yaşında dişi 1 yaşında yumurtlar vaziyette denizli çifti 300 tl habeş 6 aylık 40 tl habeş 2 aylık tane fiyatı 25 tl çifti 50 tl sülün çifti 150 tl
istek olguğu sürece resim ekleyebilirim istenildiği gün veya takiben günlerde ekleme yapabilirim saygılar
habeşleri alan arkadaş vaz geçmiştir hala elimde 7 tane 9 aylık habeş mevcuttur
makul şartlarda takasa açığım (japonez - zibrit tavuk - kanarya - cennet ve sevda papağanı muhabbet kuşu - beyaz keklik türleriyle takasa açığım )