Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
arkadaşlar yardım
öncelikle herkeze selamlar saygılar, 8-10 tane her ne cins olursa olsun yumurta talep etsem yardımda bulunacak arkadaşlar varmı,15 yıldır hobi olarak tavuk vs... beslerim hiç bu kadar zorda kalmamıştım,sıradan yumurta koymak istemiyorum tavuğun altına. maşallah bazılarıda yumurtanın tanesine tavuk parası istiyor...
a.slm güzel kardeşim önce kimsin neredesin bi yazsan da yardımı dokunabilecek olan varsa değerlendirse.mesela ben izmir`deyim.daha geçen gün 10 ad yumurta verdim bi arkadaşa ama sen neredesin?
Adil beyin dedigi gibi neredesiniz? ben istanbuldaysanız ve ilgilenirseniz beç yumurtası verebilirim istediginiz miktarda selamlar
arkadaşlar selamlar ; kusura bakmayın kendimi tanıtamadım,sebebide inanın çok canım sıkıldı. 2-3 sene önce 40,a yakın kaz ,60-70 arası tavuk değişik cinslerde,4-5 tane hindi,3-4 ingiliz ördeği 5 tane yeşil baş ördek bir çift sülün,vs... rahmetli dedemin istememesi sonucu yıllarımı verdiğim ve hepsi ni kendim basıp ürettiğim yüze yakın hayvanımı eşe dosta haberi olupta isteyene ücretsiz verdim.karşılık bekledimmi kesinlikle hayır. ama ister inanın ister inanmayın kendi öz eniştemden geçen sene bir tane tavuk istedim yok olmaz ama istersen horoz vereyim dedi(en az300 tane tavuğu var)her neyse şunu anladımki sende yoksa kimsede yok.bende olanı hep paylaştım hemde hiç bir şey talep etmeden. talep edenede kızmadım ama ticaret yapıyordur,geçimini sağlıyordurvs.. yani her şey olabilir. şimdi bende 7-8 tane dev cochin,4-6 tane brahma,2 tane fizan,2 tane hint,4 tane yerli ırk,2 tane susex var ama bunlar yarka daha.şimdi kuluçka makinası aldım ,10 tane 15 tane yumurta bulamıyorum insan nasıl bozulmaz . yumurtaya para verip alamıyacak adam değilim ama benim tavuklar yumurtlamaya başlayınca ne yapıcam ,doğal olarak eşe dosta vericem hemde yemesi için .çünkü herkez tavuk bakmaz ki. neyse çok uzattım kusura bakmayın adım ferdi şimşek. yalovada oturuyorum.aynı zamanda bendende bi isteği olan olursa seve seve yardımcı olurum.ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. mümkünse bende adınızı öğrenebilirmiyim.
birader beç yumurtası istersen gönderebilirim yakın yermiş ismim Okan Kemal
okan bey çok teşekkür ederim size yük olmayacaksa sevinirim . telefonunuzu verirseniz veya msn adresinizi sizinle irtibata geçerim. birde borcum ne olur sorması ayıptır.
okan bey kandil,iniz mubarrek olsun. Allah(cc) nice kandiller nasip etsin.
okan bey size ulaşamıyorum nasıl irtibata geçicez.msn kullanmıyormusunuz.
Şehir dışındaydım o nedenle bir kac gün açmadım döndüm görüşmek üzere selamlar