Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

arkadaşlar yardım - 2.sayfa

öncelikle herkeze selamlar saygılar, 8-10 tane her ne cins olursa olsun yumurta talep etsem yardımda bulunacak arkadaşlar varmı,15 yıldır hobi olarak tavuk vs... beslerim hiç bu kadar zorda kalmamıştım,sıradan yumurta koymak istemiyorum tavuğun altına. maşallah bazılarıda yumurtanın tanesine tavuk parası istiyor...

img

maori

14 yıl 10 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

okan bey hoş geldiniz, okan bey yumurta gönderim işini nasıl yaparız ,bu arada veterinerim bende bi ihtiyacınız olursa lütfen çekinmeyin.

img

maori

14 yıl 10 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ferdi bey ekleyin görüşelim [email protected]

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sn ferdi yalovanın neresindesiniz burda bir yalovalıyla tanışmak cok güzel ben sezgin bende hayvan bakıyorum tavuklarım hindilerim kekliklerim bıldırcınlarım tokatlarım güvercinlerim köpeklerim tavuklarım kırmadır şuan 13 taneler tüydeler ama haladaha yumurtlar durumdalar isterseniz temin edebilirim ayrıca keklik yumurtasıda temin edebilirim sadece şuan bıldırcın ve hindi yumurtam yok kendim bastırdım hındiyi 3 tane cıkardı keklik şuan yok onlarıda bı akrabanın makinesine koydum ama 4-5 tane var onları verebilirim isterseniz bıldırcınlarıda makıneye koydum tokatlarım daha küçükler bu arada veterinerim demişsiniz yalovanın neresinde kıliniğiniz bazı konularda sizden bilgi almak isterim (size üçretsiz olarak vericem ) iyi günler

img

sezgin7787

15 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ