Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

2. emre doğan vakası

arkadaşlar intokoda bir ilan daha gözüme çarptı.bize paralarımızı ödeyeceğini iddia edip suçunu kabul eden emre doğan,demek parası varki şimdide başka çeşit hayvan işlerine sarmış.ilan şöyle; satılık tavşann arıyorum etlik olacak şekilde haftalık en az 50 olmak üzere 100 200 tane tavşan alımımız vardır ilgili arkadaşlara duyurulur aksarylı emre doğan e-posta mailto:[email protected] iş 03822134143 gsm 05462638430 şimdi bu arkadaşa hayvan satacak olan varsa uyarayım,aman paranızı peşin almadan tavşan filan yollamayın yoksa tavşan gibi para peşinde koşarsınız.benden uyarması. SELÇUK KARAKUŞ 0 537 826 96 78

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KARAKUŞ ARKADAŞA AYNEN KATILIYORUM KESİNLİKLE DOLANDIRICIDIR BUNU KANITLAYABİLİRİM KENDİSİ HALA ÇİL VE BEYAZ KEKLİK YUMURTASI GÖNDERECEK BİZ DOLANDIRILDIK SAKINA ALIŞ VERİŞ YAPMAYIN BİZDEN SÖYLEMESİ

img

tüfekçi

17 yıl 10 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kesinlikle amacım kişileri kötülemek deyildir bu arkadaş yüzde yüz döllü ve garantili diye tane 8 tl den yumurta gönderdi ama yumurtaların yarısı kırık geldi geri kalanındanda kesinlikle yavru cıkmadı kendine söylediyimde göndereceyini belirtti hala 3 aydır gönderecek ben tüm amacı hayvanları sevmek olan kişileri uyarmak zorundayım hatasını düzeltmesi için kendisine süre verdim başkalarında dolandırılmasına gönlüm razı olmadı herkesi burdan uyarıyorum. ve tüm tel görüşme ve belgeler hatta yumurtalar bile elimde

img

tüfekçi

17 yıl 10 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar katılıyorum bende dolandırılanlardanım sülün yerine tokat tavuğu yumurtası gönderdi ve kral sülün diyede kafkas sülünü çıktı. mam bu böyle kalmayacak kendisini uyardım maduriyeti gidermez ise internet üzerinden nitelikli dolandırıcılık suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunacam eğer tüm madurlar bunu yaparsa arkadaş sanırım bir daha hayvanlar ile sahtekarlık yapamayacak. sizleride suç duyurunda bulunmaya davet ediyorum. kimse madur olmasın.

img

bozkurts

16 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tüfekçi ve bozkurt arkadaş teşekkürler.bu başlık altına tüm mağdurlar ve bizi destekleyenler yazabilirler.dün intoko sitesinden emre doğan a mail attım,mail attım diyorum çünkü telefona cevap vermiyor.mail de şöyle dedim.ÖNCE MAĞDUR ETTİĞİN İNSANLARIN PARASINI BURDA SÖZ VERDİĞİN ÜZERE ÖDE,ONDAN SONRA TİCARET YAP.TAVŞAN ALDIĞINA GÖRE PARAN VAR.SEN PARALARIMIZI ÖDEYENE KADAR BENDE SENİ HERYERDE REKLAM ETMEYE DEVAM EDİCEM.inanıyorum ki en azından kanatlı sitelerini takip eden hayvansever dostlar bu emre doğan ın nasıl biri olduğunu öğrendi.sanmıyorumki müşterileri eskisi kadar olsun.ama yemin ederim ki bu dolandırdığı tüm şahısların paralarını ödeyene kadar her ilanında onu deşifre edicem.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar neden bu şekilde dolandırıldığınız, mağduriyetiniz giderilmediği halde ve elinizde bilgi ve belgeler varken bir savcılığa gidipte suç duyurusunda bulunmuyorsunuz? Belki ufak paralar diye tenezzül etmiyorsunuz ama bu kadar insandan yüklü bir miktar kaldırmış anlaşılan bu şahıs ve siz hiçbirşey yapmazsanız böylede devam edecek... Halen isim kullanmadan pekçok yere ilan veriyor... Mağdur olanlar kanuni yaptırımlara başvurmadığı sürece daha çok kişinin canı yanacak.

img

wahshi

19 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Zaten bu haysiyetsiz namussuz haramzadeleri cesaretlendirende caydırıcı bir cezanın uygulanmayışı ve birçok mağdurunda değmez deyip hakkını aramayışı ibreti alem için birini indireceksin aşağı ondan sonra yetkililer yada ilan sitelerinin yöneticileri önlem alacak illaki birinin canı yanacak kardeşim ilan vereceksen tc.kimlik numarası iste önüne gelen farklı isimlerle sonradan iptal edilen telefon numarasıyla ilan vermesin site yönetimleri biraz koruyucu olsa bunlar bu kadar rahat adam çarpamaz

img

mehmet16

15 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu Üç kağıtçının elimizde hesap numaraları telefon numaraları var her madur bu bilgiler ile birlikte savcılığa gidelim herhalde bizim maduriyetimizin kanunda bir tutanağı vardır bunca insan aynı şeyi yaşadıysa herhalde ilgilenirler. be bu sitelerde yazılanlarda delil olur.

img

bozkurts

16 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın wahshi ve mehmet abi çok haklısınız,aslında dediğiniz doğru 50 lira bile kaptırsan vereceksin mahkemeye belki 500 lira masraf yapacaksın ama şerefsizlik yapanı cezalandırıcaksın.hayır bide adam o kadar rahat ki hala yok tavşan alacakmış,yok beyaz keklik kınalı keklik satacakmış hala utanmadan ilanlar veriyor.arkadaş sen suçunu itiraf etmişssin,mağdurlar haklı paralarını iade edeceğim demişsin bunu yapmadan hala ticaret yapmanın peşindesin.senin ne güvenilirliğin kalmışki millet senle alışveriş yapacak.ancak internetle alakası olmayan insanı dolandırırsın,oda senin ilanından biihaber.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Değil 500 lira, 10 bin lirada masraf etseniz, mahkemeyi kazandıktan sonra para davalı taraftan alınıyor zaten. Yani böyle adamlar ticaretten anlamadığı gibi birde bu işi hakkıyla yapanların ekmeğine mani oluyorlar. Elinizde sağlam belgeler varsa lütfen nitelikli dolandırıcılık iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunun ve gereğinin yapılmasını sağlayın ki bu işin bu kadar rahat ve kolay olmayacağını anlasınlar.

img

wahshi

19 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ