Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
2. emre doğan vakası - 2.sayfa
arkadaşlar intokoda bir ilan daha gözüme çarptı.bize paralarımızı ödeyeceğini iddia edip suçunu kabul eden emre doğan,demek parası varki şimdide başka çeşit hayvan işlerine sarmış.ilan şöyle; satılık tavşann arıyorum etlik olacak şekilde haftalık en az 50 olmak üzere 100 200 tane tavşan alımımız vardır ilgili arkadaşlara duyurulur aksarylı emre doğan e-posta mailto:[email protected] iş 03822134143 gsm 05462638430 şimdi bu arkadaşa hayvan satacak olan varsa uyarayım,aman paranızı peşin almadan tavşan filan yollamayın yoksa tavşan gibi para peşinde koşarsınız.benden uyarması. SELÇUK KARAKUŞ 0 537 826 96 78
aynen doğru söylüyorsunuz.en kısa sürede dediğinizi şahsım adına yapmak için avukatımla görüşüp gerekli girişimlerde bulunmayı düşünüyorum zaten.bakalım milleti enayi yerine koymaya hukuk ne karar verecek.
Böyle sahtekarların hem deşifre ettiğiniz hemde peşini bırakmadığınız için çok iyi yapıyorsunuz. Helal olsun.
AV VE YABAN HAYVANLARI İLE BUNLARDAN ELDE EDİLEN ÜRÜNLERİN BULUNDURULMASI,ÜRETİMİ VE TİCARETİ HAKKINDA YÖNETMELİK bunu okumanızı öneririm,yumurtayı satan kadar alanda suçludur
yorumunuz için teşekkürler sayın ozanka.
pehlivanoglu dogru söylüyor yabanhayvanı keklik sülün vs almak satmak şuçtur ancak üretim izni olan kişilerden almanız gerekir milli parkların yönetmeliğni okuyun çok büyük cezası var
Herkes her yönetmeliği bilemez. Bendeki tüm hayvanlar bilezikli ve faturalıdır ancak bu işe yeni başlayan hobicilerin bunları bilmesi çok zor. En basiti git eminönüne, sincaptan şahine, kara kaplumbağasından kirpiye ne ararsan var. Bilmeyip yumurta aldı diye kimse kimseyi suçlayıp cezalandırmaz. Ayrıca beyaz keklik doğal ortamda varolmayan bir mutasyon türdür. Faraza oda vahşi hayvan diyelim, bu o yumurtaları alan kişilerin dolandırıldığı gerçeğini değiştirmez.
sayın wahshi bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.bu arada pehlivanoğlu ve sülüncü arkadaş yada abilerimiz sizinde uyarılarınız için teşekkürler,ancak sizde bu sitede birgün keklik yada sülün satarsanız üretim izin belgenizin resmini de koyarsanız sizden alışveriş yapabiliriz.aksi takdirde en küçük bir şikayette sizinde dediğiniz gibi milli parklar başınızı ağrıtır.
Sayın Karakuş zaten alıp-satmaktayız,takas etmekteyiz,herşeyi kanuni yapmıyoruz,zaten başımızı ağrıtıyorlar.Mesele siz mahkemeye vereceğim dava açacağım dediniz ya,biliyorsunuz ki mahkemelerde karar kanunlara göre verileceği için dedim.Yani yumurta paralarını kurtarayım derken her iki tarafta devlete ceza ödemesin diye.Dikkat edeceğiz,tanımadığımız kişilerden almayacağız,referans isteyeceğiz,vede yüklü almayacağız,bi risk varsa az az alacağız.Mahkeme,dava,astarı yüzünden pahalıya mal olur gibi geliyor bana.SAYGILAR
orası öyle.doğru söylüyorsunuz.saygı bizden.