Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Nevşehir`den Emre Erol`a dikkat
Hobici 50. Nevşehir`den Emre Erol denen dolandırıcı bir çocuk. Daha yaşı 20`lerde. Hint civcivi satıyor güya. Yumurta ilanı vermiş. 9 dövmüş horozum var diyor. 500 TL`ye tavuk aldım diyor telefonda. Milleti böyle kandırıyor. Palaz var diye ufacık civciv gönderiyor. Hasta hayvanları gönderiyor. Ölmesi belli olan hayvanları iteliyor millete. Bir de sahtekarlığı ortaya çıkmasın diye sonra erkek civciv fotosu koyuyor. Ufacık civcive 150 TL fiyat çekiyor. Sonra süs tavuklarıyla takas olur diyor. Sonra da satıldı diyor. Kim alır ufacık civcivi 150 TL`ye? Hiç bir şey bilmediği buradan belli. Nereye sattın? Nevşehir`e mi? Hahaha. Geç bunları. Bir de adam yerine koyup 20 TL fazla gönderdik harçlık yapsın diye. Gönderdiği civciv kendinden ufak civcivden dayak yiyor şu anda. Gönderdiği civciv 8 aylık olunca vieosunu facebook adresinde yayınlayacağım. Millet nasıl civciv sattığını görsün. 10 TL etmeyecek köy civcivine 100 TL verdik. İyi kazıklıyor. Gitti 100 TL boşuna. Hint, yunurta falan alacaklar intokoya. Antalya ve İzmir bu konuda çok iyi. İntokoda Antalya`dan yumurta ilanları var. Böyle çocuklarla uğraşıp paranızı israf etmeyin boşuna.
Şimdi bu civcivi bir sene besle yem ver. Bir de yavru al bir sen de yavrularını besle yem ver. Bir de bakıyorsun yavruların hepsi kesmelik köy tavuğu çıkıyor. Gitti 2 sene boşuna.
Abi o çocuk şimdide tavuk işinemi girmiş,doğadan saka florya vs yumurtası yavrusu toplayıp millete ben üretip sattım diyordu dikkat edin telefonda gayet iyi konuşur hayatı yalan.
Allah`ına kurban Emre Ergin. Seni doğuran annenin ellerinden, Seni yetiştiren babanın ellerinden, 100.000 kez öpüyorum. Nihayet dürüst bir insana rastladım sitede. Sahtekarlık yaygın bu Hint besleyenlerde. Süs tavuklarına ağırlık vereceğiz. İnternette şimdiye kadar 4 Hintçiyle alışveriş yaptık. Bir tanesi düzgün çıktı. O da Antalya`dan doktor bir abimiz. Kimse parasını çöpe atmasın diye bu sayfayı her gün güncelleyeceğim.
Şimdi gelip cevap yazısı yazacak. Sallayıp atacak. Hep aynı şeyleri yazıyor. Ama hepsi yalan. Güncel......
sende ufacık civcive 100 tl vermişsin daha ne olsun senin gibçi sazanlar öyle insanları iştahlandırıyor sana baktıkca iştaım acıldı bendemi sana bişeyler satsam nasıl olsa cins ırk bilmez sadece yazı yazarsın
:)) öncelikle tebrik ederim güzel roman yazıyosun .. Ailede varmı yazarlık şairlik _? 1-/ yaşım 20 - nevşehirliyim - adım soyadım emre erol bunlar yazdıgın gerçekler.. hakkını yemeyelim hepte yalan yazmıyosun 2-/ sana ne zaman 500 e tavuk aldım dedim bu palavrayı bi geç beni diğer sitedeki abilerimde bilio hatta burdan adem abimde bilio ben 500 e tavukmu almadım 600 e bir çiftmi aldım _? oradan burandan sıkma 3- ben sana 100 lirayamı sattım yoksa 40 lirayamı sattım ? 4-gönderdiğim hayvanlar hastaydıda 1.5 aydır hala ölmedimi bu hayvanlar _? 5-150 tl ye o hayvan satılırmı demişin eet satılır herkes senin gibi dandik horozcu değil paşam 6-benim senden gelcek 20 tl ye hiç ihtiyacım yok bu bir ...sen adam değilsinki beni adam yerine koycan 7- hayırdır yaltakcı bulmuşun kendine ne verdin emre ergine hocanın sana 1 milyara itelediği horozun yavrusundan flnmı verdin_? 8- 2.5-3 aylık hayvanı sen prova ediosan afedersin ama senden bir b.k olmaz... bırak ugrasma hiç 9- senle ne zman ticaret ettik 1 ayı fazlasıyla geçti eee ozamn yazmadında ben senin kuyruguna basıp burda rezil edincemi aklına geldi _? 10- emre ergin sen hiç konusma sen benim kuçlugumun 10 da 1 ini etmezsin yıllarıdr saka x kanarya melezi die kıcını yırttın ama ben kafeste doga kuşu üretimi yapıyorum sen ve senin başkalarının foyasınıda ortaya cıkardım herkeste okudu ne yazarsan yaz hiç umrumda değil senle feshane tr şampiyonasında görüşcem YAZDIKLARINIZ COKTA TINNN DİONYA .... BANA BAK ŞAKİR SEN BENİM KIÇIMIN KENARISIN 150 CM BOYUNLA 45 KİLONLA HERİFLİK YAPMA BANA SENİ SIKAR TAVUKLARA İÇİRİRİM SENİN NE MAL OLDUGUN ORTADA HERKES SENİ COK İİ TANIDI.. HADİ KARDEŞİN NECMİ SENDE KÜFÜR ET BURDAN NE DE OLSA SİZ ERKEKSİNİZ DEMİ _? SOĞAN OĞLANI
bir ay önce kanatlı diye telefonlarda dil döken ticaret yapan kişi şimdide karalamaya başmalamış birde 8 aylık olunca facebook ta gösrecekmiş anlamadım degersizse neden 8 ay bakacaksın degerliyse ayıp degilmi yaptıgın cocuk diyor damızlık iyi cins horoz bulmak için cocuk diye alay ettigin kişiden iyi dövüş horozu alıyor yüzsüzlügün böylesi
ADEM ABİ SUÇ ONDA DEĞİL BENDE BUNLARI ADAM SANDIM İYİSİNİ YOLLADIM 40 TL YE VERDİM .. AMA YANLIŞ YAPTIK HOCA GİBİ 1 MİLYARA Bİ KAKALICAKTIN BUNA GÖZÜ GÖNLÜ ACILCAKTI .. COK PARA VERİNCE İYİSİNİ ALDIM SANIYO :D NEYSE SEN KES AT BENİM SANA GÖNDERDİĞİMİ KESER ATARSAN PARANI YOLLARIM BOŞA GİTMEZ PARAN AMA KES AT BANA VİDEOYU YOLLA İÇİM RAHAT ETSİN ELİNDE İYİ OLMASIN BENDE MUTLU OLURUM OZMN
Çok yumurta yedi. Yolla o zaman 100 TL`yi. Tavuğun hemen Nevşehir`de.