Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Nevşehir`den Emre Erol`a dikkat - 2.sayfa

Hobici 50. Nevşehir`den Emre Erol denen dolandırıcı bir çocuk. Daha yaşı 20`lerde. Hint civcivi satıyor güya. Yumurta ilanı vermiş. 9 dövmüş horozum var diyor. 500 TL`ye tavuk aldım diyor telefonda. Milleti böyle kandırıyor. Palaz var diye ufacık civciv gönderiyor. Hasta hayvanları gönderiyor. Ölmesi belli olan hayvanları iteliyor millete. Bir de sahtekarlığı ortaya çıkmasın diye sonra erkek civciv fotosu koyuyor. Ufacık civcive 150 TL fiyat çekiyor. Sonra süs tavuklarıyla takas olur diyor. Sonra da satıldı diyor. Kim alır ufacık civcivi 150 TL`ye? Hiç bir şey bilmediği buradan belli. Nereye sattın? Nevşehir`e mi? Hahaha. Geç bunları. Bir de adam yerine koyup 20 TL fazla gönderdik harçlık yapsın diye. Gönderdiği civciv kendinden ufak civcivden dayak yiyor şu anda. Gönderdiği civciv 8 aylık olunca vieosunu facebook adresinde yayınlayacağım. Millet nasıl civciv sattığını görsün. 10 TL etmeyecek köy civcivine 100 TL verdik. İyi kazıklıyor. Gitti 100 TL boşuna. Hint, yunurta falan alacaklar intokoya. Antalya ve İzmir bu konuda çok iyi. İntokoda Antalya`dan yumurta ilanları var. Böyle çocuklarla uğraşıp paranızı israf etmeyin boşuna.

15 KOLİ YUMURTAMI YEDİ 1.5 AYDA WAY ANASINI NE HAYVANMIŞ O ÖLE BEN SANA HİNT HOROZU YOLLADIM SANIYODUM .. KUSURA BAKMA KOYUN KÖPEĞİ GÖNDERMİŞİM HERALDE .. 60 TL YE 15 KOLİ YUMURTA EDER

img

hobici50

15 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet kıvırmaya başladı.

BENİM YAŞIM 20 AMA ....SENİNKİ 10-12 ANCA HERALDE ANA SINIFINDA KONUŞUYODUM SENİN BU YAZDIKLARINI AKIL YAŞIYLA .. BOYU VE KİLOSU DOĞRU ORANTILI BÜYÜYEN NADİR KİŞİLERDENSİN TEBRİKLER ŞEVKET

img

hobici50

15 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben şevket değilim. Sanal çocuk. Facebook ekle. Klavyenin, telefonun arkasına saklanma.

FACEDE YÜZYÜZEMİ GÖRÜŞÜYOZ _? LAFA BAK TELEFONUN KLAVYENİN ARKASINA SAKLANMA FACE E EKLE :)) WALLA KOMİK ADAMLARSINIZ SİZ SORMASI AYIP SİZİN ÇETE KAÇ KİŞİ BİRİ GİRİO ŞEVKETİN YİĞENİYİM BİRİ DAYSIYIM BİRİ HALASIYIM BİRİ KARDESİYİM LA BİRİNİZ GİRİNDE BİZDE ONLA MUHATTAP OLALIM DE Mİ _? MSN YAZ EKLEYİM FACE İM YOK

img

hobici50

15 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar yazdıklarınızı baştan sona okudum ve biz hobici arkadaşlara yakışmıyor gerçekten biz hayvan severler önce birbirimizi sevmeliyiz diye düşünüyorum birbirimize saygı duymaz isek dili olmayanbakım için elimize bakan hayvanlara nasıl sevgi duyacağız geçekten yakışmıyor bizlere site herkez tarafından görülen ve okunan bi site dışardan bakan birisi bizlere çok başka gözle bakar NOT :site yönetici arkadaştan ricam mesajların silinip konunun kilitlenmesi saygılar

img

ahmet_cinar

15 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

AHMET ABİ HOBİCİ OLSAYDI KARŞIMDAKİ YAZMAZDIM AMA ADAMIN ALLAHI PARA OLUNCA MÜŞTERİ KAYBEDİOM DİE DÜNYASI DÖNDÜ HERİFİN YALAN YANLIŞ YAZIYO ÇİZİO OYNUO NAPALIM BENDE ARKADAN FON MÜZİĞİ VERİORUMKİ FOYASI İYİCE ORTAYA CIKIYO .. ŞEVKET BENİM KAYBEDECEK TEK ŞEYİM VAR HOBİCİ50 ADLI ÜYELİĞİM AMA SEN COK MÜŞTERİ KAYBETTİN BE KARDESİM KEŞKE BÖLE POLEMİKLERE GİRMESEYDİN NEDE OLSA SEN TİCARET ADAMISIN

img

hobici50

15 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Güncel......

Alkaner sazan sensin.

Her gün güncel......