Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

BUNU MUTLAKA OKUYUN

arkadaşlar bu sitede artık kavga görmek istemiyorsak,bazı kişilerin diğer üyelere saldırılarını okumak istemiyorsak ve hepsinden önemlisi bu sitenin el birliğiyle daha KALİTELİ ve daha KAPSAMLI hale gelmesini istiyorsak lütfen bu başlık altına isteklerinizi yazınız.ve daha sonra bunu iletişim bölümünden site yöneticilerine iletelim,neticeyide onlardan bekleyelim.bakalım site yöneticileri bizim taleplerimize ne cevap verecekler.ne demişler;İSTEYENİN BİR YÜZÜ VERMEYENİN İKİ YÜZÜ KARA! hepsievcilden talebiniz: 1-)YANLIŞLIKLA YAZILAN MESAJLARIN YAZAN TARAFINDAN SİLİNEBİLMESİNİN SAĞLANMASI 2-)AYNI KİŞİLERİN SİTEDEN ATILDIKTAN SONRA TEKRAR BAŞKA RUMUZLA ÜYE OLABİLMELERİNİN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK İÇİN İP ADRESLERİNİN KONTROL EDİLMESİ 3-)KÜFÜR FİLTRESİ UYGULAMASI KONULMASI 4-)KONUYU AÇANIN DAHA SONRA YORUM YAPILMASINI İSTEMİYORSA AÇAN TARAFINDAN KİLİTLENEBİLMESİNİN SAĞLANMASI bunlar benim ilk aklıma gelen öneriler.benim aklıma gelmeyen sizin aklınıza gelen önerileriniz varsa lütfen bunun altına ilave edin ve son şeklini verip site yöneticilerine gönderelim. şimdiden teşekkürler. SELÇUK KARAKUŞ

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Gayet güzel sıralamışsın Selçuk eline sağlık şimdilik benim aklıma başka bişey gelmiyor tamamen katılıyorum sana.

img

mehmet16

15 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler abi.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yokmu daha değişik bi fikri olan

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İşlevini kaybetmiş konuların silinmesi hala 2006 yılının mesajları duruyor ne hikmetse?Bunların silinmesi çok zor geliyorsa beni mod yapın ben hallederim

img

pehlivanoğlu

15 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle güzel öneriler bence dikkate almaları gerekir önerileri...çünkü daha yeni üye oldum sitedeki tartışmalardan baya rahatsızım. burada kanatlı sever olarak kanatlıların burada kurulacak dostluklara bir sebeb olacağını düşünüyordum ama öyle değilmiş valla millet 5 yumurta için kan dökecek seviyeye gelmiş. onun için bazı şeylerin önlem altına alınması gerekiyor...

img

selahattin58

14 yıl 9 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aynen öyle sayın pehlivanoğlu oda çok iyi bir fikir.mesela mesajlara bir zaman kotası konur.örneğin 30 gün boyunca cevap yazılmayan bir mesaj otomatikmen silinebilir.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Biz eski forum üyeleri olarak birbirimize gayet saygılı ve seviyeli yazılarla işi hallediyorduk.ama şimdi yeni genç arkadaşlar tahammül sınırlarını aşıyor.sabırsızlık gösteriyorlar.anlayışlı olalım lütfen.karakuş kardeşime katılıyor herkese bol evciller diliyorum.Selçuk kardeşim yazın gayet güzel olmuş.katılıyorum

img

denizlici

16 yıl 4 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KONUYU AÇANIN DAHA SONRA YORUM YAPILMASINI İSTEMİYORSA AÇAN TARAFINDAN KİLİTLENEBİLMESİNİN SAĞLANMASI selahattin bey işte bu üst tarafta bahsettiğim yenilik yapılırsa,tartışmalar uzayamayacak ve mesaja 30 gün içinde cevapta yazılamadığından otomatikmen silinecek.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler ahmet abi ilgilendiğin ve desteklediğin için.saygılar.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ