Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
BUNU MUTLAKA OKUYUN - 2.sayfa
arkadaşlar bu sitede artık kavga görmek istemiyorsak,bazı kişilerin diğer üyelere saldırılarını okumak istemiyorsak ve hepsinden önemlisi bu sitenin el birliğiyle daha KALİTELİ ve daha KAPSAMLI hale gelmesini istiyorsak lütfen bu başlık altına isteklerinizi yazınız.ve daha sonra bunu iletişim bölümünden site yöneticilerine iletelim,neticeyide onlardan bekleyelim.bakalım site yöneticileri bizim taleplerimize ne cevap verecekler.ne demişler;İSTEYENİN BİR YÜZÜ VERMEYENİN İKİ YÜZÜ KARA! hepsievcilden talebiniz: 1-)YANLIŞLIKLA YAZILAN MESAJLARIN YAZAN TARAFINDAN SİLİNEBİLMESİNİN SAĞLANMASI 2-)AYNI KİŞİLERİN SİTEDEN ATILDIKTAN SONRA TEKRAR BAŞKA RUMUZLA ÜYE OLABİLMELERİNİN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK İÇİN İP ADRESLERİNİN KONTROL EDİLMESİ 3-)KÜFÜR FİLTRESİ UYGULAMASI KONULMASI 4-)KONUYU AÇANIN DAHA SONRA YORUM YAPILMASINI İSTEMİYORSA AÇAN TARAFINDAN KİLİTLENEBİLMESİNİN SAĞLANMASI bunlar benim ilk aklıma gelen öneriler.benim aklıma gelmeyen sizin aklınıza gelen önerileriniz varsa lütfen bunun altına ilave edin ve son şeklini verip site yöneticilerine gönderelim. şimdiden teşekkürler. SELÇUK KARAKUŞ
3 tane hayvan besliyelim dedik degişik insanlar dostlar edineim dedik cıkan huzursuzluk kargaşa insanda artık zevk bırakmadı sadece kekliklerim kaldı bıldırıcn ve güvercinleri birer birer dagıtmaya başladım tanımadan bilmeden yapılan yanlışlar klavye başındaki tartışmalar
adem bey artık şikayet etmekle biryere varamayız.bakın siteden attılar yeni rumuzla yine girdiniz çözüm bunlar değil.eğer çözüm bulacaksak bu konunun altına şikayet yerine siteden bir talebiniz varsa onu yazın.çünkü bu başlığı açmamdaki amaç bu.belki böylelikle sitemiz adam gibi olur.
Can`ın açtığı başlıkta ve ayrıca site yönetimine mail atarak şu talepleri iletmiştik. Kopyalıyorum tekrar. Sayın yöneticiler küfür filtresi, flood (tekrar) filtresi, PM (özel mesaj), Kendi başlığını silme kilitleme yetkisi, kendi mesajını silme veya düzenleme yetkisi vs. bu forum için yetkilendirilmiş moderatörler... yukarıda bahsettiğim değişiklikler çok faydalı olacaktır. Site yönetiminden gelen cevap kopyalıyorum. Önerileriniz için teşekkür ederiz. Gerekli düzenlemeler mumkun olan en kısa sürede yapılacaktır. HepsiEvcil.com
Arkadaşlar insan biraz daha geniş düşününce anlıyorki 4 üncü madde biraz zor işler 4-)KONUYU AÇANIN DAHA SONRA YORUM YAPILMASINI İSTEMİYORSA AÇAN TARAFINDAN KİLİTLENEBİLMESİNİN SAĞLANMASI...konuyu A kişisi açtı ve B kişisine ağıza alınmayacak küfürler ediyor ve kilitledi kimse bişeyde yazamıyor sonuç ne olacak diğer kişi başka bir başlık acacak oda ona küfür edecek olan bizlere olacak huzur kalmayacak( küfür filitresi tamam da bazen denk geliyor küfrün aradan bir iki harf çıkartıkları zman filitre işe yaramıyor) O nun için benimde bir önerim var satılacak hayvanın resimleri sitede yayımlansın alan kişide ne aldığını görmüş olsun..yumurta işi kişinin vicdanına kalmış
selçuk abi yazdıklarına katılıyorum inş dediğin gibi bi uygulama olur .. 1 ay önce canım kardesim oldugun insanın yaptıgı terbiyesizliği yüzüne vurunca sahtekar oluyosun .. böle adama laf yetiştirincede haksız duruma düşüosun . neyse modlar gereken uygulamayı yapmışlar tşkr ederim..
sayın selahattin58.burada herhangi bir küfür gördüğünüz zaman ekranın sağ üst köşesinde bulunan iletişim bölümünden yazılan küfürü aynen kopyalayıp moderatörlere yollayın.zaten adamın üyeliği hemen siliniyor.önemli olan o kişinin başka bir rumuzla tekrar üye olmasının önüne geçebilmektir.
sadobey ve hobici teşekkürler yorumlarınız için.
selçuk abi ellerine sağlık; sitenin baş sayfasında yani mümkünse ayrı bir yerinde sağlık bölümü olsa siteye girdiğimiz vakit sağlık sıkıntısı olanlar mesala ekranın sağ üzerindeki sağlık kısmına girerek sorunlarına çözüm arasa. ve hata site yönetimi yeni çıkan civcivler için kümes temizliği için bunlar çok önemli temeller bilgi verse nasıl olur sizce, çünkü gerçekten sağlık konusu şakaya gelmez
aynen can oda çok güzel bir fikir.hepsini bir yere toplayalım o zaman.
1-)YANLIŞLIKLA YAZILAN MESAJLARIN YAZAN TARAFINDAN SİLİNEBİLMESİNİN SAĞLANMASI 2-)AYNI KİŞİLERİN SİTEDEN ATILDIKTAN SONRA TEKRAR BAŞKA RUMUZLA ÜYE OLABİLMELERİNİN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK İÇİN İP ADRESLERİNİN KONTROL EDİLMESİ 3-)KÜFÜR FİLTRESİ UYGULAMASI KONULMASI 4-)KONUYU AÇANIN DAHA SONRA YORUM YAPILMASINI İSTEMİYORSA AÇAN TARAFINDAN KİLİTLENEBİLMESİNİN SAĞLANMASI 5-)ANASAYFA SEÇENEKLERİNDE BAKIM VE SAĞLIK BÖLÜMÜNÜN OLUŞTURULMASI