Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

2010 (2.7) Bilezikli akgerdan yavruları EMRE EROL - 2.sayfa

arkadaslar kafes üretimi 2 adet akgerdan yavrum var almak isteyen arkadaslar irtibata geçsin uzun zamandır bu bölüme girmiodum eskisi gibi gereksiz konusmalarda bulunmakta istemiorum sadece satıştan satışa siteye gircem ilanın altına gereksiz yorum ve tartışmaya götürcek yazılar yazılmazsa sevinirim SAYGILAR EMRE EROL 0507 710 20 41 FİYAT : 1000 TL

img

jrsaka

14 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İLAN GEÇERSİZDİR KUŞLAR SATILMIŞ İLKER ABİ HALİL ABİ İNŞ YAVRULARINI ALIRSINIZ HAYRINI GÖRÜN SAYGILAR.

img

jrsaka

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar , Emre Erol arkadaşımızı tanırım , ha sizler belki beni tanımazsınız o ayrı. Kafes kuşları ile ilgili çalışmalarını çok iyi bilmem ama kümes hayvanlarıyla ilgili çalışmalarına verdiğim kuluçka makinesi ile ben önayak olmuşumdur. Yaptığı çalışmaları da bu aşamadan sonra yakinen takip etmekteyim. Kendisi bu alanda yeni olduğundan daha yeni üretim aşamasında dır. Ne keklik ne de yumurta satışı yapması söz konusu değildir. Emre Erol kardeşimiz şu an içinde bulunduğu camia içerisinde de sevilen bir kanatlı dostudur. Emre ye kızdığım tek konu ne olursa olsun bu tarz tartışmaların içerisine çekilmesine izin vermesidir. Saygılarımla Muhsin Yıldırım www.kuluçka.net

img

muhsin5791

16 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Muhsin abicim acıklama için cok tşkr ederm ALLAH RAZI OLSUN SAOLaSIN.. abi ben tartışmaya girmek istemiyorum benim kızdıgım tek şey yalan sölenmesi bunu kaldıramıyorum ama artık umrumda değil arkadas istedğini yazsın cvp vermicem herzamn dediğim gibi beni tanıyan cok iyi tanıyo SAYGILAR.. EMRE EROL

img

jrsaka

ÖZEL MESAJ

EMRE NABER NE OLDU BANA GECEN AYLARDA KUŞ GONDERCEKTIN O GUNDEN BERI TELEFONUN KAPALI

img

abdullahsahin

17 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb abdullah abi .. evet abi sana kuş göndercektim göndermedim .. Kuşları gönderdim.. gönderirkende sana dedimki abi kuşlara yolda bişey olursa eline geçtiğinde sağlam olmazsa sorumlusu benim hemen arıcan ne gerekiosa yapcam dedim .. kuşlar geldiğinde aradın tmm emre saol kuşlar geldi dedin. 10 gün sonra bn sitede kuş hediye etmeye basladım sen beni aradın .. emre kuşlar geldi birisi geldiği gün öldü diğer yavruda ertesi gün öldü ben aramadım seni çekindim dedin bende abi nie aramıon çekincek ne var ben sana kuş göndercem dedim hatta sana hafta sonu hangi kuşlarıda gönderceğimi söledim demi _? O gün aksam msn actım istanbuldan serdar abi var onla konustuk adamın bana dediği şu emre 3 gün önce abdullahın yanındaydım gönderdiğin fanyatalara baktım dedi ben şokk oldum .. sen diosunki kuşlar geldiği gün biri öldü adam dioki 3 gün önce kuşlara baktım . afedersin abide iyi niyette bu kadar suistimal edilip adam enayi yerine koyulmaz bende kızdım kırdım hattı fln attım bundan sonra bende garantiyi böle vercem kuş eline geçtiğinde sağlammı _? sağlam .. ozmn olay biter hayırlı günler

img

jrsaka

ÖZEL MESAJ

EMRE SEN YALAN SOLUYORSUN DDIKLERININ HEPSİ YALAN SERDAR KULARI GELDIGI GUN GORDU VE DAHADA GORMEDE BEN SANA BUNLARI SOYLEMISTIM SENDE TAMAM ABI SORUND EGILDEDIN YARIN GONDERCEM DEDIN VE O GUNDEN SORNA ORTADAN KAYIP OLDUN SEININ SOZUN O KADARMNI SANA YAKISMIYOR ...

img

abdullahsahin

ÖZEL MESAJ

BEN SENIN KADAR YALANCI BIRINI TANIMADIM DEMEK BURDA YAZANLARIN HEPSI DOGRUYMUS ALLAH YOLUNU ACIKIK ETSIN BIR KUŞ ICIN MILLETE YALAN SOYLEME SANA VERDIM O PARDA ARAM ZIKKIM OLSUN..

img

abdullahsahin

ÖZEL MESAJ

benm sana yaptıgım iyilik haram zıkkım olsun nerde serdar abi geldiği gün kuşu gördü işin gücün yalan kus geldiği gün öldüde nie 10 gün sona beni arıon sen_? ben burda kuş hediye edince aradın .. kuş öldü dedin adam banan aksam kuslara baktım dio senn bende hakkın yokta benm sende cok var asıl ben sana hakkımı helal etmiorum kendine ütecek yeni keriz arasen

img

jrsaka

ÖZEL MESAJ

emre bana hediye edecegin kuş gelmedi hatırlatayımdedim gecikme faiziylen ak gerdanda göndersen yok demem hani

img

orhan_34

15 yıl 2 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gelcek orhan abi :)) daha iyisi gelcek senin değerin var konusuruz ararım seni abi

img

jrsaka

ÖZEL MESAJ