Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

ENDER KUMES CANLILARI bakmadan gecmeyın

PEDE AYAKLILAR 2 cıft beyaz cın kazı gecen senenın yavruları 350 4 cıft boz kaz gecen senenın yavruları 250 tl 1 cıft sakarca kazı anac 350 tl 1 adet anac erkek cıkrıkcın 150 tl 1 adet anac erkek fıyo 150 tl ve cok cesıtlı yurd dısından gelme ender guvercınler ısraıl flamıngosu kınalı cın perı yesıl cın perı panda va daha aklıma gelmeyen harıka sus guvercınlerı YERIMIZ ADAPAZARINDADIR GELIP GORUP ALABIRSINIZ HER ILEDE GONDERILIR UCRETI MUKABILINDE RECEP BEY :0536 475 37 06 emrullah usta 0541 392 10 33(refarans) HER TURLU TAKAS TEKLIFLERINE ACIGIZ

img

parkhayvanat

16 yıl 6 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bu sattığın hayvanların evde beslenmesi bile yasakken sen buraya satış ilanı atmışın yüzsüzlüğün bu kadarınada pes doğrusu nerden buluyorsunuz bu cesareti anlamıyorum bu para bu kadarmı gözünü kör etmiş senin sattığın tüm hayvanlar yaban hayvanıdır satılmaz beslenmez trofe olarak evde bulunmaz hele hele fiyu sakarca kazı çıkrıkçın boz kazların hesabını kimseye veremezsin yasal olmayan bir satış yapıyorsun ya bu ilanı burdan derhal kaldır şahsım adına doğa koruma milli parklara şikayette bizzat bulundum lütfen sayın hepsi avcil yönetimi tüm yaban hayvanlarının satışını burdan yapılmasına engel olun lütfen sayın forum sakinleri sizde lütfen böyle yaban hayvanı tüccarlarını içinizde barındırmayın

img

kılkuyruk

15 yıl 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tüm forum yöneticileri vede doğaya duyarlı arkadaşlar lütfen bu verdiğim numarayı sizde arayın bu terbiyesiz hayvan tüccarını bir an önce yakalatalım ben gereken bilgileri verdim orman bakanlığına gereken yerlere şikayetlerimi yapmış bulunmaktayım çok geçmeden bu şahısın kümeslerine baskınlar yapılacağından eminim lütfen bu verdiğim numarayı sizde arayın şikayette bulunun 2231359 onlar zaten şu anda bu şahısın adreslerini inceliyorlar belkide baskın yapmışlardır bilemem ama bu konunun sonuna kadar takipçisi olucam gerekirse orman bakanına kadar gidecek bu konu çeksin cezasını bu terbiyesizler kim bilir hangi gölden tuttular bu hayvancıkları para için her şey beklenir böyle belkide daha ne tür hayvanlar var ellerinde

img

kılkuyruk

15 yıl 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım boşuna kuru gürültü yapıyorsun sen bu şahsı tanıyormu sunki bunları yazıyorsun verdiğin numaradaki kişileride işlerinden etme adam orman bakanlığından izin almış zaten buyursun gelsinler ama yaptığın çok ayıp..

img

yacar41

15 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım sen kuru gürültü yapıyorsun boş boş konuşuyorsun muhakkak bir çıkarın var bu şahıslardan dolayı o yüzden savunuyorsun bu yaban hayvanı tüccarlarını bunun satışını yaptığı hayvanların tümü yaban hayvanıdır satışı beslenmesi trofesi bile yasaktır ama sen diyorsun orman bakanlığından izin alınmış o halde izin belgelerini görelim de inanalım bir kere bu hayvanlara orman bakanlığı izin vermiyor yurt dışından özel belgelerle getiriliyor orman bakanlığı sadece bıldırcın keklik sülüne izin veriyor yani senin anlıcağın yerli hayvanlara izin var herşeyi geçelim çok bilmiş avukat kardeş tamam diyelim mesela fiyunun çıkrıkçının gereken evrakları var diyelim peki (boz kaz sakarca kazı) bu hayvanları açıkla bakalım bilip bilmeden konuşma demek sende bunlarla berabersin. İHBAR HATTI:2231359 lütfen sizde arayın eğer bu şahısın dediği gibi orman bakanlığının memurlarının haberi varsa o memurlarda suç işlemiş demektir

img

kılkuyruk

15 yıl 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım benim kızdığım burda birçok kişi hayvan satıyor sende gıcıklık olsun diye yapıyorsun bunu çünkü alttaki yazı sana ayit sanırım SAHİBİNDEN. COM BAŞLIĞI ALTINDA YAZMIŞINDA doğa koruma milli parklar müdürlüğü her ihbarı değerlendiriyor bu konuda kesinlikle af etmiyor geçen yıl tanıdığımız bir abimizin 7 tane kekliği vardı 30 a yakın bıldırcını vardı hobi amaçlı besliyordu gıcığın biri ihbar etmiş sarıyere bağlı ormancılar baskın yapıp bir dünya ceza yazdılar adama üstüne üstlük birde mahkemeye verdiler yaban hayvanlarını alıkoymaktan adam kaç oldu malatyaya mahkemeye gidiyor mahkeme bile türkiyenin öbür ucuna veriliyor

img

yacar41

ÖZEL MESAJ

kesinlikle sizle polemiğe girmiyorum yaşar bey size hayırlı işler ben bu konunun yakın takipçisi olmaya devam edecem.

img

kılkuyruk

15 yıl 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum burası kanatlı severlerin buluştuğu bir nokta burada buluşanların amacı birbirine yardımcı olup ellerindeki çeşitleri çoğaltmak amaçlıdır.Bizler birbirimizi şikayet edeceğimize doğru yolu göstererek yardımcı olmamız gerekir.Bu işlerde bilgisi olanda paylaşmalıdırki eğitimli hobiciler ortaya çıksın lütfen yorum yaparkende birdaha düşünmelerini öneriyorum. Kimse kimsenin kalbini kırarak iş yapmaması dileğimle saygılar.. YAVUZ ACAR...

img

yacar41

ÖZEL MESAJ

sayın kıl kuyruk TERBIYESIZ ıthafını katlaayarak ıade edıyorum 1 2.de bılmedıgın yerde atıp tutma hatta yazzılarımı daha agır yazmak ısterdım ama senın sevıyene dusmek ıstemem gereklı basvuru ızınlerı alınmıstır bıde sen sayın DOGASVER arkadasım doga ya sen ne yaptın ben 500 den fazla keklık sulun braktım sen ne yaptın bu tıp hayvan severlerı rahatsız mı ettın hee dıkkatle cvb beklıyorum mumkunse yuzyuze tlf konusmak ve mevzuatı anlatmak ısıyyorum 0541 392 10 33

img

parkhayvanat

16 yıl 6 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ben sizlerden bir şey ögrenmek istiyorum bu yabani hayvan konusun da bıldırcın keklik ve sülün hobi olarak yapmak istiyorum ama bu konuşulanlar beni ürküttü nedenine gelince hayvanlara el konuluyor ve paracezası bu belgeleri almak için nereler baş vurmamlazım ve nekadar para harcanıyor hobi için yapıcam mezbahada çalışan bir tanıdığa sordum bir haftalık kurs açılmış bir kaç ay önce oda bitmiş bidaha açılmayacak mış ve bana bak hiçbirşey olmazdedi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim sn parkhayvanat sayfanıza bu konuyu yazdığım çünkü sizler bu işi yaptığınız için nereler baş vurulcağını bilirsiniz buyüzde sayfanıza yazdım bunun için sizden özürdilerim esas konuya gelince bu kanunu cıkaranlar hıç düşün memiş mi sen ben beslemezsek bu hayvan nasıl coğalacak biz bakıyoruz çoğaltıyoruz salıyoruz çoğu kişiler bunu yapıyorlar şuanki koşullar geçtiğimiz yıllara göre daha bozuk nerdeyse ormanlar kalmadı bu hayvanların yaşam yerleri yok hiç olmasa besleyenler onlara yaşam yerlerini veriryorlar doğada yok çünki bizim insanimiz birazdaha fazla yer ekmek istiyor yak ormanı yer açılsın once orman yangınlarını önlensin sonra bu konular açılsın herkese iyi akşamlar

img

sezgin7787

15 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ