Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

ENDER KUMES CANLILARI bakmadan gecmeyın - 2.sayfa

PEDE AYAKLILAR 2 cıft beyaz cın kazı gecen senenın yavruları 350 4 cıft boz kaz gecen senenın yavruları 250 tl 1 cıft sakarca kazı anac 350 tl 1 adet anac erkek cıkrıkcın 150 tl 1 adet anac erkek fıyo 150 tl ve cok cesıtlı yurd dısından gelme ender guvercınler ısraıl flamıngosu kınalı cın perı yesıl cın perı panda va daha aklıma gelmeyen harıka sus guvercınlerı YERIMIZ ADAPAZARINDADIR GELIP GORUP ALABIRSINIZ HER ILEDE GONDERILIR UCRETI MUKABILINDE RECEP BEY :0536 475 37 06 emrullah usta 0541 392 10 33(refarans) HER TURLU TAKAS TEKLIFLERINE ACIGIZ

img

parkhayvanat

16 yıl 6 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yapacağınız şey bolge tarım orman müdürlüğüne gidip ben şu hayvanları beslemeye başlıyacam satış düşüncem yok gerekli izini istiyorum deyin onlar size kapqasite verecek ve bu kapasiteye belge verecek para pul istemiyolar hemen veriyolar

img

gilter

15 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sn gilter cevabınız için teşekkürler

img

sezgin7787

15 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ilk defa net üzerinden hayvan alacagım.araştırma yaptım.galiba parkhayvancılık bu işte güvenilir.keklik alacaktım yardımcı olabilirmisiniz

img

kutay05

14 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bulunduğunuz ilin orman bakanlığına bağlı il müdürlüğüne,o il müdürlüğününde doğa koruma milli parklar şube müdürlüğüne gidiyorsunuz ve ben hobi amaçlı keklik,sülün yada bıldırcın beslemek istiyorum diyorsunuz.onlar size bir form veriyor,hemen oracıkta dolduruyorsunuz.buna ek olarakta yine orda valiliğe bir dilekçe yazıyorsunuz.para pul yok bütün istenenler bunlar.sonra onlar sizin hayvan besleyeceğiniz yere bakıyorlar ve gereken izni veriyorlar.burda dikkat edilmesi gereken nokta şu; her ırk tan besleyeceğiniz hayvan sayısı civcivleride dahil olmak üzere 50 yi geçemez.ve kesinlikle satış yasak.elinizdeki mesela bıldırcın sayısı 51 olmayacak.49 olduğunda kesip afiyetle yiyeceksiniz.çünkü satmak,izinsiz doğaya salmak ve hatta hediye etmek bile yasak.hediye ettiğiniz kişinin hobici belgesi varsa ona hediye edebilirsiniz. mevzuat bu. herkese bol evciller. selçuk karakuş

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm sn karakus ben dün gittim ama bana söylenen şu oldu ben 5 senedir bıldırcın bakıyorum bunun yanı sıra keklik sülünde bakıyorum şimdi benden bunları satın aldığıma dair bir belge istiyorlar beş sene önce edindiğim için ve aldığım yer petshop dan aldım ama aldığım yer geçmişe fiş makbuz kesemiyor bu yüzden cuma gününe ertelendi ayrıca daha önceden baktığım için devlet veterinerlik hekimliğinden kişiler gelip hayvanları muayane etçekler dediğiniz gibi birde dilekçe istendi ilginiz için teşekkürler

img

sezgin7787

15 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ