Hepsievcil

Kuş Forumları > Ücretsiz Kuş Verenler

Mesaj Ekle

muhabbet kuşu ücretsiz sahiplendirme

Erzurumda yaşıyorum ve muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum. Kendisi 2 yaşında yetişkin bir dişi. evcildir ve insanlrla sıcak ilşkiler kurar fakat korkutulmaması kaydıyla. sag kanadında ufak bir sorun var uçamıyr şuan ama tedavisi tamamlanmak üzere..adı boncuk yeşil renkte sahiplenecek kişinin erzurumda oturması şart değil fakat sadece elden teslim edeceğim.. ilgilenenlerle b başlıktan iletişim kuralım.. hiç bir ücret vs. talep etmıyorum. sadece onu sevebilecek birini arıyorum

img

krgn1903

15 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm kardeşimben Diyarbakırdan Mert  benimde 2 tane muhabet kuşum var  ayrıca biri (8yıl) yaşından dolayı öldü çok üzüldüm onun yerini doldura bilecek kuş arıyordum senin mesajını gördüm kuşunu bana verrirsen sevinirim irtibata geçersen sevinirim

krgn1903 yazdı :

Erzurumda yaşıyorum ve muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum. Kendisi 2 yaşında yetişkin bir dişi. evcildir ve insanlrla sıcak ilşkiler kurar fakat korkutulmaması kaydıyla. sag kanadında ufak bir sorun var uçamıyr şuan ama tedavisi tamamlanmak üzere..adı boncuk yeşil renkte sahiplenecek kişinin erzurumda oturması şart değil fakat sadece elden teslim edeceğim.. ilgilenenlerle b başlıktan iletişim kuralım.. hiç bir ücret vs. talep etmıyorum. sadece onu sevebilecek birini arıyorum

img

rocky_ruzgari

12 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba adaşım benim adım da Mert. benim birader de diyarbakırda oturuyor. Şu sıra diyarbakıra gelmm mumkun değil ama otobus yada kargo firmalarına bi sorayım kabul ederlerse kuşu yollayabilirim. mesajını yeni gordum kusura bakma. diyarbakır merkez mi?

img

krgn1903

15 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes bende agrıdayım yakınız eger dusunursen kusunu sahıplenmek ısterım kesınlıkle

img

sfreud

12 yıl 7 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

agrı merkez mı

sfreud yazdı :

kardes bende agrıdayım yakınız eger dusunursen kusunu sahıplenmek ısterım kesınlıkle

img

krgn1903

15 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ılcesınde kardes gonderebılceksen bakarım kusuna

krgn1903 yazdı :

agrı merkez mı

sfreud yazdı :

img

sfreud

ÖZEL MESAJ

kardes sen bıdahakı gırıste numaranı yazarsan ararım senı

img

sfreud

ÖZEL MESAJ

agrının hanhi ilçesi?  agrı merkeze yollayabilirim ama ilçesine gonderemem.. daha once boyle bir tecrubeniz oldu mu ilk mi besliyeceksiniz?

img

krgn1903

15 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes ben agrı merkezden alırım normalde tutaktayım daha once bıcok kez besledım tecrubem yeterınce var eşimle burdada bakmak ıstıyoruz

img

sfreud

ÖZEL MESAJ

o zaman telefon numaranızı verirseniz detayları konusalım..mumkunse bayramdan once yolayayım

img

krgn1903

15 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ