Kuş Forumları > Ücretsiz Kuş Verenler
muhabbet kuşu ücretsiz sahiplendirme
Erzurumda yaşıyorum ve muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum. Kendisi 2 yaşında yetişkin bir dişi. evcildir ve insanlrla sıcak ilşkiler kurar fakat korkutulmaması kaydıyla. sag kanadında ufak bir sorun var uçamıyr şuan ama tedavisi tamamlanmak üzere..adı boncuk yeşil renkte sahiplenecek kişinin erzurumda oturması şart değil fakat sadece elden teslim edeceğim.. ilgilenenlerle b başlıktan iletişim kuralım.. hiç bir ücret vs. talep etmıyorum. sadece onu sevebilecek birini arıyorum
slm kardeşimben Diyarbakırdan Mert benimde 2 tane muhabet kuşum var ayrıca biri (8yıl) yaşından dolayı öldü çok üzüldüm onun yerini doldura bilecek kuş arıyordum senin mesajını gördüm kuşunu bana verrirsen sevinirim irtibata geçersen sevinirim
Erzurumda yaşıyorum ve muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum. Kendisi 2 yaşında yetişkin bir dişi. evcildir ve insanlrla sıcak ilşkiler kurar fakat korkutulmaması kaydıyla. sag kanadında ufak bir sorun var uçamıyr şuan ama tedavisi tamamlanmak üzere..adı boncuk yeşil renkte sahiplenecek kişinin erzurumda oturması şart değil fakat sadece elden teslim edeceğim.. ilgilenenlerle b başlıktan iletişim kuralım.. hiç bir ücret vs. talep etmıyorum. sadece onu sevebilecek birini arıyorum
meraba adaşım benim adım da Mert. benim birader de diyarbakırda oturuyor. Şu sıra diyarbakıra gelmm mumkun değil ama otobus yada kargo firmalarına bi sorayım kabul ederlerse kuşu yollayabilirim. mesajını yeni gordum kusura bakma. diyarbakır merkez mi?
kardes bende agrıdayım yakınız eger dusunursen kusunu sahıplenmek ısterım kesınlıkle
agrı merkez mı
kardes bende agrıdayım yakınız eger dusunursen kusunu sahıplenmek ısterım kesınlıkle
ılcesınde kardes gonderebılceksen bakarım kusuna
agrı merkez mı
kardes sen bıdahakı gırıste numaranı yazarsan ararım senı
agrının hanhi ilçesi? agrı merkeze yollayabilirim ama ilçesine gonderemem.. daha once boyle bir tecrubeniz oldu mu ilk mi besliyeceksiniz?
kardes ben agrı merkezden alırım normalde tutaktayım daha once bıcok kez besledım tecrubem yeterınce var eşimle burdada bakmak ıstıyoruz
o zaman telefon numaranızı verirseniz detayları konusalım..mumkunse bayramdan once yolayayım