Kuş Forumları > Ücretsiz Kuş Verenler
muhabbet kuşu ücretsiz sahiplendirme - 2.sayfa
Erzurumda yaşıyorum ve muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum. Kendisi 2 yaşında yetişkin bir dişi. evcildir ve insanlrla sıcak ilşkiler kurar fakat korkutulmaması kaydıyla. sag kanadında ufak bir sorun var uçamıyr şuan ama tedavisi tamamlanmak üzere..adı boncuk yeşil renkte sahiplenecek kişinin erzurumda oturması şart değil fakat sadece elden teslim edeceğim.. ilgilenenlerle b başlıktan iletişim kuralım.. hiç bir ücret vs. talep etmıyorum. sadece onu sevebilecek birini arıyorum
kardes burada numara paylasmasak ıyı olur sanırım senınle alaksı yok yanlıs anlama benım özkan kalaycı faceden aratırsan ordan konusalım olurmu
kardes senden haber beklıyorum haftasonuna alabılırım mesela
www.facebook.com/krgn1967 ekle burdan haberleşelimm. bir suru ozkan kalaycı var..
kardes senden haber beklıyorum haftasonuna alabılırım mesela
bende erzurumda yassıyorum bendede bi erkek var istersen sahiplenebilirim
Erzurumda yaşıyorum ve muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum. Kendisi 2 yaşında yetişkin bir dişi. evcildir ve insanlrla sıcak ilşkiler kurar fakat korkutulmaması kaydıyla. sag kanadında ufak bir sorun var uçamıyr şuan ama tedavisi tamamlanmak üzere..adı boncuk yeşil renkte sahiplenecek kişinin erzurumda oturması şart değil fakat sadece elden teslim edeceğim.. ilgilenenlerle b başlıktan iletişim kuralım.. hiç bir ücret vs. talep etmıyorum. sadece onu sevebilecek birini arıyorum
Merb BN mubabbet kuşum istiyorum düzcede yaşıyorum tepeli olnlrdan