Hepsievcil

Kuş Forumları > Ücretsiz Kuş Verenler

Mesaj Ekle

muhabbet kuşu ücretsiz sahiplendirme - 2.sayfa

Erzurumda yaşıyorum ve muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum. Kendisi 2 yaşında yetişkin bir dişi. evcildir ve insanlrla sıcak ilşkiler kurar fakat korkutulmaması kaydıyla. sag kanadında ufak bir sorun var uçamıyr şuan ama tedavisi tamamlanmak üzere..adı boncuk yeşil renkte sahiplenecek kişinin erzurumda oturması şart değil fakat sadece elden teslim edeceğim.. ilgilenenlerle b başlıktan iletişim kuralım.. hiç bir ücret vs. talep etmıyorum. sadece onu sevebilecek birini arıyorum

img

krgn1903

15 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes burada numara paylasmasak ıyı olur sanırım senınle alaksı yok yanlıs anlama benım özkan kalaycı faceden aratırsan ordan konusalım olurmu

img

sfreud

12 yıl 7 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes senden haber beklıyorum haftasonuna alabılırım mesela

img

sfreud

ÖZEL MESAJ

www.facebook.com/krgn1967 ekle burdan haberleşelimm. bir suru ozkan kalaycı var..

sfreud yazdı :

kardes senden haber beklıyorum haftasonuna alabılırım mesela

img

krgn1903

15 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

tmm ekledım kardes

img

sfreud

ÖZEL MESAJ

bende  erzurumda yassıyorum bendede  bi erkek var  istersen sahiplenebilirim 

krgn1903 yazdı :

Erzurumda yaşıyorum ve muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum. Kendisi 2 yaşında yetişkin bir dişi. evcildir ve insanlrla sıcak ilşkiler kurar fakat korkutulmaması kaydıyla. sag kanadında ufak bir sorun var uçamıyr şuan ama tedavisi tamamlanmak üzere..adı boncuk yeşil renkte sahiplenecek kişinin erzurumda oturması şart değil fakat sadece elden teslim edeceğim.. ilgilenenlerle b başlıktan iletişim kuralım.. hiç bir ücret vs. talep etmıyorum. sadece onu sevebilecek birini arıyorum

img

emreplt

12 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merb BN mubabbet kuşum istiyorum düzcede yaşıyorum tepeli olnlrdan

img

nurdan61

3 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ