Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

JUMBO MUHABBET YAVRU

MERHABA, YAVRU ERKEK JUMBO MUHABBET ARIYORUM..BİRDE JUMBOLAR KONUŞABİLİYORMU? TEŞEKKÜRLER [email protected]

img

mumuz

21 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde bi tane jumbo yavru var 1,5 aylık falan fiyatı 100 ytl dir muhabbet kusunun orjinali en akıllısı jumbodur jumbo kusu diğer kuşlara oranla 100/100 daga konusma garantilidir tabiki ilgisiz hicbişey olmaz ilgilenirseniz onunla diğerkuslara oranla cok daga kısa bir zamanda konusur msn adresim [email protected]

img

anlamsiz

19 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ORANLAMA YANLIŞ OLUR AMA EVET KONUŞUR

img

bimuve

21 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

en kralı 40 ytl dir

ne kadardır jumbo besliyorsunuzda konusuyorsunuz lafta bilen cokta anlayan cok ama hepsi lafta oranlama diğer kuslara gore doğrudur alimm bana getir 10 cift orjinal jumbo alacam 40 ytl den kırıkları 30 da var anlamadıgınız konuda lütfen boş konusmayın...

img

anlamsiz

19 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaş bilezikli olarak gel al yalovadayım nekadar istersen yurt dışından gelir üretim yeri bile belli ok show kuşlarıda var bilmiosan 100 euro, tepeli de var çifti 600 ytl yanlış anlama ama bu hobi insanlar sevsin kuşları lütfen makul bi fiat verelim biz yıllarımızı verdik.Kuş senin istediğin fiata satarsın ama jumbonun gelişi 25 dolardır.

`````alimm ````` arkadaşım ben sizden jumbo muhabbet almak istiyorum 10 çift ayarlama durumunuz varmı ben ankara dan ahmet tel 433 34 03

img

kadirpaşa

19 yıl 1 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın ````alimm ``` sizinle kuşlar konusunda bağlantıya geçmek istiyorum

img

kadirpaşa

19 yıl 1 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

alimm lafla olmuyo bana bilezikli getir 25 dolardan 20cift alacam lafla olmuyo bazı şeyler icrat lazım kusların resimlerini gonderde boşyere yalavolara kadar gelmiyim 20 cift istediğim gibi gibi olcak ufak olmuycak normal bi muhabbetin 4 5 kat büyüyü olacak varsa ole kus adresini bırak msn ni veya benim msn adresim [email protected] bu arada biz kus üreticisiyiz emegin karsılıgına paha bicemessin 100 de isterler 1000 de haberini bekliyorum sanmıyorum ama geleceğini

img

anlamsiz

19 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar alimm banada teklif etin 25 euroya jumbo diye ama messengerde konuştumuzda kuşların ingiliz diye söyledin siz daha ingilizle jumboyu daha ayramıyorsunuz burda istanbulda sizin kuslar 25 milyona satılıyor burdaki insanları lürfen kandırmayalım jumbo ile ingilizkırmaları ayırmayı bilmiyorsunuz ben jumboüretici olmasam bana ingilizkırmalarını satıcaktın 50 YTL ye

img

eniste

20 yıl 8 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ