Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
JUMBO MUHABBET YAVRU - 2.sayfa
MERHABA, YAVRU ERKEK JUMBO MUHABBET ARIYORUM..BİRDE JUMBOLAR KONUŞABİLİYORMU? TEŞEKKÜRLER [email protected]
ya arkadaşlar bunun ithalatçısı bursada bohem adnan dır.Kendisi toptancıdır.tel:02243638877 25 euro oranın fıatı herkes bilir bununıe ısrar edıosunuz.Buyrun gelın mısafırım olun verelım çok istiosanız bikaç yavruistediğiniz gibi sorun yok ama fiatları uçurmayın. alacak adam meraklı üretici deil onlara uygun verelim.
alim eniste rumuzlu arkadsımıza kusları jumbo die satmaya calışmıssın 50 ytl den aslında kuslar ingilizmiş eger okudysan kendinde gorursun lutfen insanları kandırmayalım bence dürüst olmak herşeyden once gelir
ya alim kardes kus giribi var tr kus falan girmo biliyosan kac aylardır nasıl oluoda bu dediğin adam getirio bence sallıyon biraz kus sokmak yasak sen adam yurt dışından getiriyor diye soluyon ne kadar inanıyon sen kendine ? butun avrupada kus ithalat ihricat yasaklanmıs zaten kumes hayvanları ben isvicreden muhabbet getiriyordum show muhabbeti kac aydır getiremiyorum orda kac cift kusum kaldı
KARIŞMAK GİBİ OLUCAK AMA ÇOK LAF SALATASI YAPMIŞINIZ MİLLET İNSAN SOKUYOR YURTDIŞINDAN KUŞU SOKMAK NE KADAR ZOR OLABİLİRKİ ZATEN UCUZ OLMASININ NEDENİDE BÜYÜK İHTİMALLE KAÇAK OLMASIDIR VE TOPTAN OLMASIDA Bİ NEDEN BU İŞİ YALNIZCA FOTOĞRAFLAR ÇÖZER HAYBEYE YAZACAĞINIZA HEPİNİZ FOTO YOLAYIN OLAY KENDİLİĞİNDEN ÇÖZÜLÜR İŞİNİZE KARIŞTIĞIM İÇİNDE ÖZÜR DİLERİM AMA DIŞARDAN GELEN KUŞLARDA SOY KIRILMASI VEYA KISIRLIK YÜZDESİ FAZLADIR ALIRKEN BUNLARI DİKKATE ALIN TABİ ARKADAŞIN KUŞLARINIDA GÖRMEK VE ONDAN KUŞ ALANLARLADA KONUŞMAK GEREİR YOKSA YARGISIZ İNFAZ OLUR
evet arkadaşlar resimler nerde hadi gönderin artık
selam arkadaşlar 25 ytl ye jumbo vermezler ama ingiliz kırmaları olabilir fotoları nasıl gönderecegimizi siz tarif edin ben deki kuşlar sanırım jumbo sığırcık kadar var foto nasıl gönderilir tarifinizi bekliyorum
slm tuzcu msn adresim [email protected] sana yardımcı olabilirim.