Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
Bir hafta önce aldığım kuşum hastalandı, yardımcı olurmusunuz lütfennn - 2.sayfa
Merhaba Arkadaşlar, henüz 1,5 aylık olan kuşumu bir hafta önce aldım, fakat son iki gündür sürekli tüylerini kabartıyor, silkiniyor, sık sık kaşınıyor,görünürde bit yok, tüyde dökmüyor, yemini normal yiyor, içme suyuna dünden itibaren avisol vitaminde ekledim. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
Selam ÖzZzDE, verdiğin değerli bilgiler ve paylaşımın için teşekkür ederim. Kuşum daha iyice, tüm arkadaşların uyarılarını dikkate alarak tedavisine devam ediyorum. Herkese bu vesile ile tekrar teşekkür ediyor, hepimize kuşlarımızla birlikte, sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum....
sizede gül ve hepimize ufaklığa slm söyleyin!!é!...!!!:D
ya yazmayım dedim ama duramadım sen yeni başladın sanırım sana benim 15 yıllık tecrübeme dayanarak söleyeceğim tek şey şu arkadaşımın sölediği gibi bütün kuşlar uyuyacakları zaman yada yorulduklarında bu hareket etmeleselerde ötmeselerde olur kanatlarının altına kafalarını sokarlar tüğlerini kabartırlar kuşun [allah nazardan korsun ]çok sağlıklı spreye gelince sana tavsiyem her pet te bulabileceğin bir sprey al ve haftada bir kez sık yeminden uzak tutman yeterli olur bu kuşun için zarar değil fayda kazandırır kuşun erkek demişsin yaşı genç sanırım ama değilse ona bir eş almanı tavsiye ederim kuşun için yararlı olur
bir de ben tokatta ikamet etmekteyim ilgilenen arkadaşlar varsa her türden kuş tedarik edilir kendi üretimim olan kanarya ve muhabbetler toptan fiyatına parakende satılır çok ta ucuz sadece 10 ytl ama sadece tokat için geçerlidir diğer yerler için gönderim bedeli alıcıya aittir
irtibat tel 0536 921 86 46 [email protected]