MERHABA,GOLDEN,SİYAH LABRADOR YAVRULARI VE AV KÖPEĞİ LUCKY YUVA ARIYOR.LÜTFEN SADECE İLETİŞİM BİLGİSİYLE TEMASA GEÇİNİZ.HEPSİNİNDE VETERİNER KONTROLLERİ YAPILMIŞTIR.SEVGİ VE ŞEFKATLE BAKILABİLECEKLERİ YUVALAR ARANMAKTADIR.TEŞEKKÜRLER.
İLETİŞİM=🔒 Üyelere Özel
MERHABA,GOLDEN,SİYAH LABRADOR YAVRULARI VE AV KÖPEĞİ LUCKY YUVA ARIYOR.LÜTFEN SADECE İLETİŞİM BİLGİSİYLE TEMASA GEÇİNİZ.HEPSİNİNDE VETERİNER KONTROLLERİ YAPILMIŞTIR.SEVGİ VE ŞEFKATLE BAKILABİLECEKLERİ YUVALAR ARANMAKTADIR.TEŞEKKÜRLER.
İLETİŞİM=🔒 Üyelere Özel
İLETİŞİM=🔒 Üyelere Özel
İLETİŞİM=🔒 Üyelere Özel
İLETİŞİM=🔒 Üyelere Özel
İLETİŞİM=🔒 Üyelere Özel
merhaba arkadaşlar daha önce çok fazla hayvan besledim 1 yıldır annanemin rahatsızlığından dolayı besleyemiyodum şimdi onu kaybettik ve gercekten şuan bi hayvanın dostluğuna ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
slm arkadaşlar ben d.bkırda otruyorum öğrenciyim evde bakabileceğim bi köpek arıyorum bana yardımcı olacak ark lütfen irtibata geçsin köpeğinize sizden iyi bakacağıma emin olabilrsiniz evde besliyecem lüfen yardım tlf:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel
öncelikle hayvanları ticari amaçta kullanarak yok şuyunun parası buyunun parası die sakın beni aramayın ilk cümlemde söliyim yani.
rottweiler yavruları aranıyor ne kırma veya başka bişi deil sadece safkan rottweiler bu köpeklerin asaletine ve kendisine hastayım çok beğeniyorum eğer alabilirsem bahçede çok güzel yerini bile hazırladım ama yaru istiyorum ki kız kardeşimle birlikte büyüsün ve ona alışsın die verdikten sonra da aklınız kalmasın gerçekten çok iyi bakarım vermek isteyen lütfen 🔒 Üyelere Özel nolu numarayı arasın veya 🔒 Üyelere Özel` u eklesin görüşelim msn me resimlerini de yollarsanız sevinirim
öncelikle hayvanları ticari amaçta kullanarak yok şuyunun parası buyunun parası die sakın beni aramayın ilk cümlemde söliyim yani.
rottweiler yavruları aranıyor ne kırma veya başka bişi deil sadece safkan rottweiler bu köpeklerin asaletine ve kendisine hastayım çok beğeniyorum eğer alabilirsem bahçede çok güzel yerini bile hazırladım ama yaru istiyorum ki kız kardeşimle birlikte büyüsün ve ona alışsın die verdikten sonra da aklınız kalmasın gerçekten çok iyi bakarım vermek isteyen lütfen 🔒 Üyelere Özel nolu numarayı arasın veya 🔒 Üyelere Özel` u eklesin görüşelim msn me resimlerini de yollarsanız sevinirim
Başlıktada grndğü gbi köpek arıyrm yerim var bahçede beslicem eğer vermek isteniyorsa hemen alırım istanbul avrupa yakasında kagıthanede oturuyrm öncelik sırası başlıktaki gibi.. Daha önce 8 sene erkek bir boxer besledim 11 yaşında hayata gözlerini yumdu ve resmen depresyona girdim kendimi toparladım yeni bir köpek arıorum iyi bakacağıma emin olablrsnz ailemde köpeği çok sever. Bahçeye koruma olarak saldırgan türler arıyorum yavru olması tercihimdir.
Msn:🔒 Üyelere Özel